Filistinlilerin Varlıklarına El Koyan Binance'ta Filistin Boykotu Yaşanıyor

7 Ekim'den bu yana İsrail'in tüm ablukasının altında yaşam mücadelesi veren Filistinliler, yaşanan soykırım girişimine karşı ayakta kalmaya çalışıyor. Ancak İsrail tüm şartları zorlayarak Filistinlilerin yaşamla tüm bağlarını koparmak için lobi faaliyetlerini de yürütmeyi eksik etmiyor. Bu konuda ekonomik girişimlerde de bulundular.

Soykırıma karşı var olma savaşı veren Filistinlilere bir darbe de Binance'tan geldi. Sık sık merkeziyetsizlik vurgusu yapan şirket tek bir kararla ekonomik ambargoya destek oldu.

Binance, geçtiğimiz günlerde Filistinlilerin kripto varlıklarına el koydu. Hesapları dondurulan Filistinliler tüm girişimlerine rağmen paralarını alamazken, Binance tarafında da muhatap bulmakta zorlandı.

Piyasada %8'lik bir düşüşe neden olan bu hukuksuz hareketin Binance için de faturası ağır oldu. Binance'ten bu ağır kayıp için açıklama geldi.

7 Ağustos'tan itibaren Binance'tan çekilen Bitcoin miktarı 46,710'u buldu. Bu, güncel piyasa değerine göre yaklaşık 2.83 milyar dolarlık bir çıkışı ifade ediyor.

Binance CEO'su Richard Teng X hesabından bir açıklama yayınlayarak Filistinlilere dair böyle bir tutum olmadığı "yasadışı fonlara bağlı sınırlı sayıda kullanıcı hesabı" için bir aksiyon aldıklarını iddia etti.

İlginizi Çekebilir

Binance Filistinlilerin Kripto Varlıklarını Dondurdu: Bitcoin’de Yüzde 8’lik Düşüş
Kira Enflasyonu Alternatif Çözümler Üretmeye Devam Ediyor: Gram Altınla Kira Ödemesi
İş Dünyasının Yeni Üyeleri Z Kuşağı Personel Daha Fazla İzin Kullanıyor

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
50 Yıl Süren Araştırma: MAL Kan Grubu Keşfedildi
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
30.08.2024

Bir sıkıntı olduğunda hukuksuz kanunsuz zalimce benim varlıklarımı da gasp etmeyeceğinin hiçbir garantisi olmadığı platformda benim ne işim olabilir . Binance kendi ayağına sıktı .

30.08.2024

Ne kadar bencil ve acı verici yorum.

30.08.2024

10.000 den fazla filistinli çocuğu öldüren ve 10.000 den fazla kadını katleden toplamda 40.000 den fazla insanı ölmesine neden olan israil içinde bir yaptırım yapacaklar mı?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ