Filistinli Bir Adamın Savaş Kutlaması ve Sonrasında Yaşadıkları Gündem Oldu

Gazze’de Hamas’ın İsrail’e attığı roketleri büyük bir sevinçle kutlayan Filistinli bir adamın, İsrail bombardımanın başlamasının ardından hastanede ağladığı bir video ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan görüntüler savaşın kazanının olmadığının açık bir ispatı niteliğinde.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, Filistinli bir kişinin önce Hamas'ın 7 Ekim'de başlattığı İsrail saldırılarını kutlarken çektiği anlar var.

Söz konusu kişi Hamas roketlerini tekbirler getirerek kutluyor.

Videonun devamında ise aynı kişi bu kez İsrail bombardımanı sonrası bir hastanede ve gözyaşları içinde acısını dile getiriyor.

İşte o video ⬇️

Gazze'de 7 Ekim’den bu yana devam eden savaş nedeniyle 4 bin 650'den fazla insan öldü ve sayı her saat daha da artmaya devam ediyor.

İsrailli Bir Kadının Filistin Halkıyla Dalga Geçmek İçin Çektiği Utanç Verici Video Tepki Topladı

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
23.10.2023

İşte, öyle sevinirsen giden füzelere, döner girer götüne. Sizin gibi arızalı beyinler yüzünden (her iki taraf için de geçerli) olan masum çocuklara oluyor.

23.10.2023

ŞİMDİ ARIZALI BEYNİNE BİR BAKALIM. farklı bir açıdan yaklaşmak sureti ile. bu vatandaş 30-35 yaşlarında bir genç. Doğduğu günden beri aralıklarla İsrail bombardımanlarına maruz kalıyor. sokakta yürürken suçsuz yere israilli yerleşimcilerin akrabalarını vurmalarına şahit oluyor. Annesini kardeşlerini arkadaşlarını evlatlarını babasını dedesini İsrail bombardımanlarında şehit vermiş. zorla her türlü baskıya dayanmaya çalışıyor. bir gün birileri israili roket yağmuruna tutuyor çünkü bıçak kemiğe dayanmış ve bunu gören bu adamda duygularının esiri olarak sevinç gösterisinde bulunuyor... ÖCALAN denen bebek katili yakalandığında hangimiz sevinmedik? sonrasında kaç şehit verdik? bunun zeka yada eğitimle bir ilgisi yok. orada yaşananların mantıkla haklılıkla toprak satmayla arkadan vurulmayla bir alakası yok! orada yaşananların bir tarifi yok! bu batılla Hakkın savaşı...

23.10.2023

cahillikten başka bir şey değil işte. atılan füzelerden, bombalardan zevk alanlar vardı. sonunu herkesin bildiği şeye sevinmekte ne bileyim.

23.10.2023

Yediğin hurmalar gün gelir götünü tırmalar. İsraile attığın her roket sana misliyle geri döner

TÜM YORUMLARI OKU (59)