Filistin'i Desteklediği İçin Kovulan Arkadaşının Ardından Jenna Ortega Sözleşmesini Sonlandırdı

İsrail - Filistin savaşı aylardır devam ediyor: Sayısız sivil canını yitirirken, birçok ünlü isim de yaşananları kınıyor.

Ancak tek bir farkla: İsrail'i desteklediğini açıklayan ünlülere bir şey olmazken, Filistin'i destekleyen ünlüler sektörde ya işlerini kaybediyor ya da dışlanıyor.

Ünlü oyuncu Melissa Barrera'nın 'Çığlık 7' kadrosundan Filistin'i desteklediği gerekçesiyle çıkarılması, tam d abu yüzden tepkilere neden oldu.

Barrera'nın Filistin'e destek amaçlı yaptığı paylaşımlar 'anti siyonist' olarak değerlendirildi ve 'Çığlık 7' filminin kadrosundan çıkarıldı.

Detaylar için...

Filistin'e Destek Mesajı Yayınlayan Ünlü Oyuncu 'Çığlık 7' Kadrosundan Kovuldu

Oyuncu Jenna Ortega da, kovulan iş arkadaşının ardından 'Çığlık 7' sözleşmesinin sonlandırılması talebinde bulundu.

Ortega'nın 'Wednesday' dizisinin çekimiyle meşgul olacağı için kadroda yer almayacağı söylense de, bu kararında Barrera'nın kovulmasının etkili olduğu iddia edildi.

'Çığlık 7', Ortega ve Barrera olmadan çekilecek. Sizin düşünceleriniz neler?

İlginizi çekebilir:

Bir Deri Bir Kemik Kalan Oyuncu Nicole Kidman'ın Arkadaşları ve Ailesi Endişeli
Brad Pitt'e Evlatlık Oğlundan Zehir Zemberek Sözler: "Empati Yoksunu Pislik"
'Alacakaranlık' Hayranlarına Müjde: Kristen Stewart ve Robert Pattinson Yıllar Sonra Bir Araya Geldi!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.11.2023

Jenna Ortega da Filistini destekledi hatta İsraili soykırım yapmakla itham eden bir paylaşım yaptı.Wednesday kadrosundan çıkarılmadığına göre dünyayı kahvehanedeki dayıların sandığı gibi 3-4 ideolojik saplantılı siyonist aile yerine başarı para ve pragmatizm yönetiyor.

Haberi hangi nasıl anladın okudun bilmiyorum ama Jenna çığlık filminden arkadaşı melisaya destek olduğu için savundu hiç düşünmedin mi ucu İsrail'e dokunmasa yönetmen durduk yere kadrodan çıkarırmıydı demek film dizi sektörü bunların elinde ister inan ister inanma para varsa ortada dünyada en çok parayı seven milletin İsrail olduğunu bilmiyorsam senle tartışmam bile İsrail'in büyük Ortadoğu türkiye Projesi ne kadar doğruysa bu daha da gerçektir

22.11.2023

Türkiye'deki Vichy hükümetini de kullanarak bize ırkçı, faşist ve kafatasçı ithamı atıp etnik kimlik ayrımcılığı çıkaran denizaşırı ülkelerin çokkültürlülüğe bakışına bilmem kaçıncı örnek!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ