Filistin’e Destek Yürüyüşü Sonrası Yumruklanan Kişinin Eski Paylaşımları Ortaya Çıktı

İstanbul’da düzenlenen Filistin’e Destek Yürüyüşü sonrasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan İsmail Aydemir isimli kişinin sosyal medyada hesabından eski paylaşımları ortaya çıktı. 

İsmail Aydemir’in paylaşımlarında 10 Kasım için “Akıl tutulması” dediği ve Cumhuriyet’in kurulmasından sonra Kur’an’ın yasaklandığını iddia ettiği ortaya çıktı. 

İstanbul'da gerçekleşen “Şehitlere rahmet Filistin'e destek” yürüyüşüne katılan İsmail Aydemir adlı bir kişinin hilafet bayrağı açtığı için yumruklu saldırıya uğradığı iddia edilmişti.

Yumruk atan Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencisi Ege A.'nın görüntülerde, "Biz Türk’üz, bir Türk olamadınız, o bayrağı burada açamazsın” dediği görülüyordu.

Görüntülerde İsmail Aydemir ise "Ben hem Türk’üm hem Müslümanım. Bir Türk sen misin gerizekalı!” diyerek karşılık veriyordu.

Ege A. tepkiler sonrası önce gözaltına alındı ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olaylar sonrasında saldırıya uğrayan İsmail Aydemir’in eski paylaşımları ortaya çıktı.

👇

Fatih Altaylı’nın ‘Eline Sağlık’ Mesajı Kimeydi? AK Parti Cephesinden Fatih Altaylı’ya Tepki

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
04.01.2024

Sen kimsin ki İnönü gibi bir komutana laf edebiliyorsun? mevcut iktidar yokken ortaya çıksaydın da o erkeği gösterseydin? ifade özgürlüğünü ortadan kaldırmayı amaçlayan fikirler ister bireysel ister parti ister stk, demokrasilerde var olamaz. insanların korktuğu siz değilsiniz, ümmet kafasıyla sınırların değiştirilmesi, çağdaş yaşamın terk edilmesi, kabile kanunlarının başlaması ve daha da önemlisi özgür yurttaşlıktan tâbiyete(tebaalık) geçmek istememeleri. sizinki de ingiliz ibişliği başka bir şey değil.

04.01.2024

İnönü dediğin adam tiger motor tasarımını Almanya'ya resmen hediye etmiş adam inönü dediğin adam musul kerküğü para karşılığı sarmış adam inönü dediğin adam aynı toprağı 2 kere tazminat olarak alan adam, burada zaten Erdoğan'dan önce ifade özgürlüğü olmadığını belli etmişsin teşekkür ederim Erdoğan döneminde ise özgürlük olduğu ise senin bu yorumun sayesinde destekleniyor, aynı zamanda ingilizle iş birliği demişsin ama ne malumsa ismet inönü hatıraları kitabında bizim diğer milletlerden farkımız kalmasın diye biz bu kuralları getiriyoruz diyor sen kendi adamlarının kitaplarını bile okumayan bir adamsın (şapkaya 1 yıldız koyalım farkımız olsun talebiyle gelindikten sonra bunu diyor) İngilizler sence türklere karşı ne yapar islamı mı savunur yoksa diğer milletlerden bir farkı kalmamasını mı ister?

05.01.2024

Seriat hayranlari Arabistana gidebilir.

Eski paylaşımlarinda bir sorun yok ifade özgürlüğü ayrıca koruma kanunu kaldırılsa da bı erkek görsek.. Atatürk ün bizzat onay verdiği kitaplar bu kanunu ile yasaklandi.. İnönü kim ki laiklik ve koruma kanununu kaldırmayı teklif etmek bile bu derece korkunç geliyor insanlara..?

05.01.2024

Okumayan cahil din kardeşim aşağıdaki yazı iyi oku Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun veya 5816 sayılı kanun, kamuoyunda anıldığı şekliyle Atatürk'ü koruma kanunu, 25 Temmuz 1951'de kabul edilmiş Türkiye Cumhuriyeti kanunudur. Bu Konusu, ülkenin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'e karşı işlenecek suçlardır. Bu kanun çıkaran hükümet Adnan Menderes hükümetidir. Chp ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilgisi yoktur.

TÜM YORUMLARI OKU (13)