Filistin'e Destek Veren Benzema'ya Ülkesinden Ağır Suçlama!

Cezayir asıllı Fransız futbolcu Karim Benzema, sosyal medya hesabından Filistin'e destek açıklaması yaptı. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Benzema'nın Müslüman Kardeşler ile bağlantısı olduğu iddiasında bulundu. Fransa, Müslüman Kardeşler'i terör örgütü olarak tanımlıyor. Yıldız futbolcudan ise henüz bu iddialara yanıt gelmedi.

İsrail'in Gazze ablukası tüm yıkımıyla devam ediyor. Sanat ve spor dünyasından İsrail'e tepkiler büyüyor. Cezayir asıllı Fransız futbolcu Karim Benzema da Filistin'e destek verenler arasında yerini aldı.

Benzema'nın bu paylaşımı sonras Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmain açıklamalarda bulundu. Darmain Benzema'nın Müslüman Kardeşler ile bağlantısı olduğunu iddia etti.

Fransa, Müslüman Kardeşler'i resmi olarak terör örgütü olarak tanımlıyor.

Darmain, "Kibbutz'da Yahudi çocukların kafasını kesmek istemeden de Filistin davasını benimseyebilir ve bir Filistin devleti isteyebilirsiniz" derken, Benzema hakkındaki iddiaları için herhangi bir kanıt sunmadı.

Ünlü futbolcu Karim Benzema'dan henüz bu iddialara yanıt gelmedi.

Bu başlıklar da ilginizi çekebilir:

İsrail Askerleri, Canlı Yayın Yapan TRT Muhabirini Engelleyerek Kamerayı Kapattırdı
Dolar ve Altın Rekora Koşuyor! 28 TL'nin Üstüne Çıktı
İsrail’in Katliamları ve Yarattığı Savaş Travmaları

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
19.10.2023

Hamas ne kadar teröristse İsrail de o kadar teröristtir. İki si de sivil öldürdü mü? Evet. Hatta İsrail 70 yıldır sivil katliamı yapıyor. Birini görüp diğerini görmemek yavşaklıktır.

19.10.2023

Evet. Aynısı bize de yapılıyor. İsrail bir günde 800 kişiyi öldürdü ses yok, Yunanistan Ege'de 500 göçmeni aynı anda boğdu ses yok, İngiltere mültecileri yüzen hapishanede ülke dışına çıkardı yine ses yok. Ama faşist de biziz barbar da!

19.10.2023

Siz burada H*mas'a te*orist diyorsunuz ancak batı, İsrail'e bir kere bile bu yakıştırmayı yapmadı. Onlar tarafını seçti siz hala batı yalakalığına devam ediyorsunuz.. Batı Şeria'da H*amas yok ama bu olaylardan önce orada onlarca Filistinli öldürüldü ve öldürülmeye devam ediliyor!! Mesele şudur, 16 sene abluka altında kalan 2,5 milyon insanın canına tak etmesidir. Bebeği ölen babaların canına tak etmesidir. Arazileri toprakları gaspedilen insanların canına tak etmesidir. Gazze şeridine yakın yerleşim yerleri hepsi zorla F*listin hakından gasp edilmiş araziler üzerine inşa edilmiştir, orada yaşayanlara siz sivil diyebilirsiniz ama bir F*listinli gözünde oradakiler işgalcidir ve bu düşüncelerinde de haklılar.

19.10.2023

İfade özgürlüğüne bak sadece onların söylediklerini tekrar edersen ifade olarak özgürsün.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ