Filenin Sultanları Yerine Atatürk'ün Kızları Denmesini Tercih Eden İlkin Aydın'ın GQ Ödül Töreni Konuşması

Filenin Sultanları, ‘GQ Men Of The Year’ ödül töreninde 'İlham Veren Kadınlar' ödülünün sahibi oldu. Filenin Sultanları adına ödülü Gizem Örge ve İlkin Aydın, yaptıkları konuşmalarla alkışları topladı.

Ödül töreninde konuşan Gizem Örge, "“Cumhuriyetimizin 100. yılında tarihe adını altın harflerle yazan Türk Milli Kadın Voleybol Takımı’mızın bir parçası olarak milli takımımız adına bu ödülü almaktan büyük onur duyuyorum." dedi.

"Filenin Sultanları diyoruz ama namıdiğer Atatürk’ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor." diyen İlkin Aydın'ın konuşması geceye damga vurdu.

İlkin Aydın'ın GQ Ödül Töreni'ndeki konuşması şöyleydi👇

“Buraya çıkana kadar bu kadar heyecanlanacağımı düşünmemiştim ama bu kadar kaliteli ve çağdaş insanların arasında bu konuşmayı yapabiliyor olmak çok büyük gurur. Bizim başlattığımız yıllar önce başlayan bu sessiz devrim bu sene cumhuriyetimizin 100. yılında daha sesli daha çoşkulu bir hale geldi. Tabii ki arkamızdaki federasyonumuz olmak üzere bize bu sürede saat fark etmeksizin destekleyen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Filenin Sultanları diyoruz ama namıdiğer Atatürk’ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor. Onun bizim bu şekilde yaşamamızı sağladığı Türkiye’de yaşıyor olmak ve bunun bir parçası olabilmek çok büyük gurur. Burdan tüm kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza sesleniyorum. Işığı bulduğunuz zaman yakalayın sönmeden önce.”

İlkin Aydın'ın ödül töreninde alkışları toplayan konuşması👇

Filenin Sultanları'nın yıldızı Atatürk'ün manevi kızı lakaplı İlkin Aydın'ın konuşmasına gelen tepkiler ise şöyleydi👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com
GQ Türkiye 2023 Ödül Töreni'ne Mauro Icardi ile İlkin Aydın Damga Vurdu
Enerjisiyle Kendisine Hayran Bırakan Filenin Sultanları'nın Parlayan Yıldızı İlkin Aydın'ı Yakından Tanıyalım!
Merakla Beklenen GQ Türkiye 2023 “Men of the Year” Gecesinde Ödüller Sahibini Buldu!
Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu, GQ Ödül Töreni'ndeki Transparan Kıyafetleriyle Geceye Damga Vurdu

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.12.2023

Ülkemin Çağdaş Kadınları İyİ Ki VarsınıZ. 🤟🏻❤️

18.12.2023

Sultan, Padişahın hareminden bir alıntıdır. Atatürk'ün kızları ise Türkiye Cumhuriyetimizin medeni yüzüdür. Hakikaten bravo. Gönülden tebrikler ve sevgiler... Bir de yorum yapanlardan Simge hala "Sultan" diyor beğenisini belirtirken. Eh güzelim, anlamadın mı sultan multan istemiyor voleybolcularımız... Zorlama hala durumu... :)

19.12.2023

daha neslihan demir den itibaren kadın voleybol takımımıza inancım hiç gitmedi ve kayıtlar da var neslihan demir zamanından beri hep atatürkün kızları olarak ilerlediler her defasında gurur tablosu oldular bundan 10 sene önceki oynadıkları maç da bile 10 kasımdı tarihler ve o zamanın kızları neslihan demir falan saat 9u 5 geçe mola verip atatürke saygı duruşu sergilemişlerdir ve daha uzaklardan ve o zamandan bu zamana hiç değişmedi hep her seferinde gurur duymaya devam ediyoruz ve bu sene de baya bir yukarı taşıdılar bunu ve olimpiyatlarda da öyle olacak inanıyorum çok başka seviyorum bu kızları herbirini her seferinde göğsümüzü kabartıyorlar iyiki varsınız

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ