Filenin Sultanları Televizyonda Hüsrana Uğrattı: "750 Bin Kişi Bile İzlememiş!"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları dünyada büyük ses getirdi. Sosyal medyanın en önemli gündemi olimpiyatlarda olanlar oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın maçları ise ilgiyle takip edildi. Sosyal medyaya girdiğimizde neredeyse başka gündem göremedik.

Dün Brezilya'ya 3-1 yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyonu dördüncü tamamladı. Ardından ekranlardaki sonuçlarda geldi.

Sina Koloğlu Oda TV’de kaleme aldığı yazısında reytingleri değerlendirdi. Koloğlu, "Sosyal medyaya bakarsanız voleybol ile yatıyoruz, voleybol ile kalkıyoruz. Şahsen ben iki maçımızın böyle, hani rekorlar kırarak, izleneceğini bekliyordum. Bir Çin – Türkiye maçı sonuçları geldi; hüsran. Hele bu ‘Total İzleyici'… Bu maç 11'inci sırada yer almış. Yüzde 1’in biraz üstü izlenmiş. 750 bin kişiyi bile bulmuyor" dedi.

"Ve bu maç TRT 1’de yayınlandı. Maç sabah oldu uyanamadık filan hikaye. AB nispeten durumu kurtarıyor. Gün birincisi olmuş. 1 milyon 300 bin küsur izlemiş. İdare eder. İtalya ile oynadığımız maç, yaz dönemi gözönüne alındığında (İzlenme oranları epey düşük çünkü), tatmin edici. Total yüzde 6’nın üstü. AB’de yüzde 11’in üstü. 11 milyon kişi izlemiş mesela AB’de" diye devam etti.

İtalya'da ise durumun farklı olduğunu söyledi, "Maç, RAİ 2’de yayınlandı. 3 milyon 748 bin kişi izlemiş."

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
12.08.2024

Kazandıklarını izliyorum,sinirlenmiyim boş yere diye..çin maçını da internetten izledim

13.08.2024

Bunu yazan kişinin bu konuda ne kadar bilgisiz, ve bildiği bir konuda mantık yürütemediği belli. 1.si Türkiye maçlarının hepsi sabahın 10'unda yapıldı. Sabah 10'da TV başındaki kitle ev hanımları ve çocuklar. Ev hanımlarının çopunun ne futbol ne voleybolla ilgisi var. Kadın programları magazin tercih ediyorlar. Sadece Brezilya maçı 16'da yapıldı. Onda da saat çoğunluğun evde olduğu bir saat değildi ve Cumartesi'ydi. 2.si, izleyen büyük bir çoğunluk internetten canlı yabancı bir canlı yayından izledi veya kablolu TVlerde TRT dışında kanaldan takip etti, şahsen ben Eurosport 9'dan takip ettim. Herkesin voleybol maçları sırasında TRTden şikayet ettiği konu vardı o da maç sırasında her küçücük bir araya reklam sıkıştırmaları. Bunu hiçbir yapmazlarken voleybol maçlarında yapıyorlar, sadece olimpiyat değil eski maçlarda da. Kaç tane önemli pozisyon ve sayıyı reklamlar yüzünden kaçırmıştık

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ