Filenin Sultanları'nın Yıldızı İlkin Aydın'ın Galatasaray Formasıyla Gözyaşları Dökmesi Taraftarını Kahretti

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi'nde küme düştü hattına gerilemesi Filenin Sultanları'nın yıldızı İlkin Aydın'ı gözyaşları içerisinde bıraktı. Kuzeyboruspor karşısında 3-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da İlkin Aydın'ın ağladığı anlar çok konuşuldu.

Filenin Sultanları'nın başarılı ismi 23 yaşındaki İlkin Aydın, Galatasaray formasıyla parkeye çıktığı Kuzeyboruspor karşısında 3-0 mağlubiyetin ardından gözyaşlarını tutamadı.

Sultanlar Ligi'nde düşme potasına gerileyen Galatasaray'da taraftarlar İlkin Aydın'ın gözyaşlarıyla salondan ayrılmasının ardından yönetime isyan etti.

İlkin Aydın geçtiğimiz gün Galatasaray Resmi Twitter hesabını alıntılamış ve kendilerine yer vermeyen kulübüne kadın voleybol şubesini hatırlatmıştı.

Karşılaşmanın ardından ağlayan İlkin Aydın'ın o hali sosyal medyanın da gündemindeydi.

#GSvoleybolKümeDüşüyor etiketiyle yönetime çağrıda bulunan Galatasaray taraftarları İlkin Aydın'ın ağladığı anları paylaştı👇

Gelen tepkiler şöyleydi

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Filenin Sultanı Zehra Güneş'in Kız Kardeşleri ve Abisi ile Doğum Günü Pozu Beğeni Yağmuruna Tutuldu
Ebrar Karakurt Hayat Felsefesini Yansıttığı Anlamlı İki Dövmeyle Sosyal Medyanın Gündeminde
Milli Voleybolcumuz Hande Baladın'a Korkunç Tehditler Savuran Saldırganın Davasında Beklenmedik Karar!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
22.11.2023

Bir Galatasaraylı olarak Voleybola da yatırım yapmamız gerektiğini düşünüyorum.Rakiplerimiz kulübü sadece futbola odaklanmakla eleştirirken haklılık payları var.İlkin çok başarılı bir oyuncu ama bu Galatasaray kadrosunda harcanıyor maalesef :(

22.11.2023

ilkin kameralar önünde yönetime sövse azdır. adı spor kulübü gerçekte galatasaray futbol kulübü angelino,zaha,tete gibi pasiflere para dağıtan bir hayır kurumu. taraftarımız da çoğunluğunun fetöcü ve akp li birer facia olması dışında futbol dan başka bir branşta gs yi takip ediyor olsaydı böyle olmazdı

22.11.2023

İşte futbol denen şey öyle bişey ki, spor kulübü olarak diğer tüm branşlarda Fenerbahçe açık ara daha başarılı iken, Galatasaray futbolda daha başarılı olduğu için daha çok tataftarı var ve daha başarılı sayılıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)