Filenin Sultanları'nın Eski Koçu Guidetti "İki Türk Yardımcıma Vize Çıkmadı" İsyanıyla Gündemde

Filenin Sultanları'nın baş antrenörlüğünü yapmış olan Giovanni Guidetti, sosyal medyadan iki Türk yardımcısına vize çıkmadığını duyurdu. Turnuvaya Sırbistan ekibiyle katılan Türk antrenörler vize engeliyle karşı karşıya. VakıfBank'ın antrenörlüğünün yanında Sırbistan Milli Takımı'nı çalıştıran Guidetti'nin iki Türk yardımcısı, Avrupa Şampiyonası grup maçlarını Belçika'ya vize alamıyor!

Filenin Sultanları'ndan ayrılıp Sırbistan Milli Voleybol Takımı'nın başına geçen Giovanni Guidetti, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.

Sırbistan'ı çalıştırmaya başladıktan sonra VakıfBank’tan Saim Pakkan, Ahmetcan Erşimşek ve Fatih Yağcı'yı yardımcıları konumunda yanına almıştı.

Türk antrenörler Saim Pakkan ile Fatih Yağcı, yaşanan vize sorunu nedeniyle Belçika'ya giriş yapamadığı için sosyal medyadan yetkililere seslendi.

Giovanni Guidetti sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Türk antrenörler Saim Pakkan ile Fatih Yağcı'nın vize alamadığını ve bu sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi.

Giovanni Guidetti'nin açıklamasının tamamı şöyleydi:

'Spor rekabet demektir. Ama spor artık sadece maçlardan ibaret değil, oyuncuları, teknik elemanları, seyircileri ve markalarıyla kocaman bir evren. Spor rekabet demektir. Ama spor artık sadece maçlardan ibaret değil, oyuncuları, teknik elemanları, seyircileri ve markalarıyla kocaman bir evren.

Türk pasaportuna sahip iki yardımcı antrenörüm vize sorunu nedeniyle Avrupa Şampiyonası’nda takımla birlikte olamıyor. Bu durum voleybolun marka değerine zarar vermekte. 15 gündür sorunu çözmeye çalışıyoruz ama bir sonuç alamadık.

Onlar üst düzey antrenörler, en iyi organizasyonlarda yer almayı hak ediyorlar. Umarım bu, bir Türk sporcunun bu tür bir vize sorunuyla karşılaştığı son vaka olur.

Herhangi bir yetkilinin bu sorunu çözmek için son bir çaba sarf ettiğini görmekten çok mutlu olacağım. Sadece benim ve takımım için değil, uluslararası voleybolun marka değeri için.'

Belçika'nın Türk iki antrenörümüze vize vermemesine gelen tepkiler ise şöyleydi👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

'Yakında bir zamanda bu tür vize sorunuyla Türk takımlarımız karşılaşmaz' diyebilir miyiz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
15.08.2023

✨️Türkiye Yüzyılı✨️

15.08.2023

belçikanında avurpa birliğininde dünya voleybol federasyonu belçikayı men eder çözer feğil mi mal mal izliyorlar mı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ