Filenin Sultanları'na Hayran Olan Taylandlı Taraftarlar Eda Erdem'i Görünce Kendinden Geçti

Filenin Sultanları , Dünya Şampiyonası'nda bir ilki başararak son dörde kaldı. ABD'yi müthiş bir oyunla geçen milliler Japonya ile eşleşti. Ferhat Akbaş'ın Japonya'sı ile final maçı için mücadele edecek sporcularımıza turnuvanın düzenlendiği Tayland'da büyük ilgi var. 

Hande Baladın'ın doğum gününün kutlandığı bilboardların ardından Eda Erdem'e olan sevgi de kameralara yansıdı.

Filenin Sultanları tarih yazmaya devam ediyor.

Tayland'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda gruptan lider çıkan Filenin Sultanları, Slovenya ve ABD'yi eleyerek yarı finalde Japonya'nın rakibi oldu. 

Ferhat Akbaş'ın çalıştırdığı Japonya ile kritik bir maça çıkacak olan millilerimize Bangkok'da büyük bir sevgi var. Geçtiğimiz günlerde Hande Baladın'ın doğum gününü AVM bilboardlarından kutlayan Taylandlıların bu kez Eda Erdem ile karşılaştığı anlardaki hareketleri gündem oldu. Eda Erdem'le fotoğraf çekilmek ve imza almak için çabalayan Taylandlılar ilginç görüntüler oluşturdu.

Eda Erdem'e gösterilen ilgi kameralara böyle yansıdı:

Bir Fenerbahçe Taraftarı Cuma Namazı Çıkışı İsmail Kartal'ı Takip Ederek Transfer İstedi
Murat Yenersoy, Bir Maç Spikerinin Bir Gününün Nasıl Geçtiğini Anlattı
Boks Efsaneleri Mike Tyson ve Floyd Mayweather Ringlere Geri Dönüyor!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR
05.09.2025

Allah aşkına gurur duyduğumuz 3/5 şey kalmış zaten,bu başarılı kızlarımıza ATA'MIN KIZLARI desek daha doğru, uygun olmaz mı , sultan mı kaldı bu devirde,onlar da ATA'M gibi mucizeler yaratmıyor mu ?!

05.09.2025

Kaptanım bu ilgiyi fazlasıyla hak ediyor o her şeye değer çok kıymetli ❤️ ...De bunu neden benim fare görünce verdiğim tepki gibi yapıyorlar..

05.09.2025

Türkiye dışında her yerde ilgi görüyorlar. Türkiye'de de kadın oldukları için malum kesim tarafından gömülüyorlar. Sonra da "Avrupa bizi kıskanıyor"

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ