Onedio Logo

Filenin Sultanları Hazırlıklara Başladı

Kapak Görseli

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV) düzenlediği Avrupa Ligi'nde ilk maçına Mersin'de çıkacak A Milli Bayan Voleybol Takımı, bu kentte hazırlıklarına başladı.

Turnuvanın A Grubunda yer alan ve ilk müsabakasını 7 Haziran’da Slovenya ile oynayacak “Filenin Sultanları”, Mersin’deki ilk idmanını, Yardımcı Antrenör Ferhat Akbaş yönetiminde Toroslar Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 ayaklı lig maratonunda Slovenya, Bulgaristan ve Azerbaycan gibi güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını söyledi.

Akdeniz Oyunları’na da katıldıkları için Mersin’e ve salona alışık olduklarını belirten Akbaş, “Slovenya da Akdeniz Oyunları’nda buradaydı. Bize göre iyi bir rakip. İyi maçlar oynanacağını düşünüyorum. İnşallah Mersin halkı da bizlere destek olur” dedi.

Akbaş, turnuva süresince esas takıma oyuncu yetiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Organizasyonda genç bir takımla mücadele edeceklerini anlatan Akbaş, “Genç oyuncularımızı bu tür turnuvalarla esas takıma hazırlama şansı yakalıyoruz. Lig boyunca elimizden geleni yapacağız. İnşallah iyi sonuçlar alırız” diye konuştu.

AMK Spor

Popüler İçerikler

Gazeteci Fatih Altaylı, "Cumhurbaşkanını Tehdit" Suçlamasıyla Gözaltına Alındı
Gazeteci Fatih Altaylı, "Cumhurbaşkanını Tehdit" Suçlamasıyla Gözaltına Alındı
İsrailli Eski Futbolcu ve Yorumcudan Skandal Sözler: "İran da Bitti, Finalde Türkiye Var!”
İsrailli Eski Futbolcu ve Yorumcudan Skandal Sözler: "İran da Bitti, Finalde Türkiye Var!”
ODTÜ'de Kriz! Öğrenciler Mezuniyete Dansöz Getirdi: İnceleme Başlatıldı
ODTÜ'de Kriz! Öğrenciler Mezuniyete Dansöz Getirdi: İnceleme Başlatıldı