Fifth Harmony Geri Geliyor! Grubun Eski Üyesi Camila Cabello'nun Katıldığı Görüşmeler Hayranlarını Sevindirdi

Eski müzik gruplarından biri olan ve Camila Cabello'nun gruptan ayrılmasıysa süresiz bir ara veren Fifth Harmony grubu sektöre geri dönüyor. Üstelik kariyerine solo devam eden Cabello'nun da gruba tekrardan döneceği iddia edildi. Detaylar👇

The X Factor isimli yarışmada kazandıkları başarıyla 2012 senesinde bir kız müzik grubu olarak kurulan Fifth Harmony'i çoğumuz biliyoruz.

Grubun çıkış yılından itibaren yakaladığı başarıyı zaten küçümsemek mümkün değil, o yıllarda yaptıkları her şarkı yetenekleri sayesinde büyük dinlenmelere ulaşıyordu.

One Direction ile aynı programdan çıkan Fifth Harmony kısa sürede başarıyı yakalamışken kaderleri o dönemin en ünlü erkek grubuyla benzer bitti.

Camila Cabello'nun grubu 2016 yılında terk etmesiyle kalan üyeler Lauren Jauregui, Ally Brooke, Dinah Jane Hansen, Normani Kordei grubun faaliyetlerini bir süre dört kişi olarak devam etmişti.

Cabello 2018 yılında atıldığı solo kariyerini güzel bir başarıyla devam ettirse de geçtiğimiz gün yayınlanan haber herkesi şaşırttı...

Hayranlarına müjdeli haber geldi...Fifth Harmony yeniden bir araya gelmek için görüşmeler yapıyormuş!

Süresiz bir ara verdiklerini duyurmalarından altı yıl sonra, Normani, Lauren Jauregui, Ally Brooke ve Dinah Jane'in tekrar bir araya gelmeye istekli oldukları ve 2016'da kız grubundan acımasızca ayrılan Camila Cabello'nun da görüşmelerin bir parçası olduğu ortaya çıktı.

Fifth Harmony, "All in My Head" de dahil olmak üzere geçmişteki hit şarkılarının TikTok'ta viral olmaya başlamasının ardından hayranlarına yeni bir şarkı sunma kararı almış!

Muhtemel yeniden birleşmenin Normani ve Cabello'nun yakında yayınlanacak solo albümlerini etkilemeyeceği, zira bunun tamamen ayrı bir proje olacağı söylendi.

İlginizi çekebilir:

Fifth Harmony'nin Normani Kordei'si Kendi Adına Kurduğu Fan Hesabını Yine Kendi Kendine Deşifre Etti!
Artık Sarışın Olmaya Karar Veren Camila Cabello Yeni Tarzıyla Oyuncu Büşra Pekin'e Benzetildi
Yeni Albüm Haberini Takipçileriyle Paylaşan Camila Cabello Verdiği 25 Kilo ile Gündeme Bomba Gibi Oturdu

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
02.03.2024

Umarım bir araya gelirler ama Camila eskiden yaptığı gibi dikbaşlı davranmaz.

01.03.2024

Bu grup iyiydi ama yine blackpink gibi değiller ne dans konusunda ne sıkı çalışma başarı komusunda bir de gruptakiler bir birini sevmiyor gibi zaten dagıldıktan sonra unutuldular Camilla biraz çok dinlensede gruptaki kadar yine öne cıkamadı ama eski şeyler geri gelmiyor yine bir araya gelselerde eskisi gibi olurlar mı bilemedim

02.03.2024

Allahım eski büyük fanlarıyım nolur geri gelsinler 😍😍

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ