FETÖ Firarisi Cevheri Güven'den 'Urfa' Paylaşımı: 'Bütün Urfa Balıklıgöl Olmuş'

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Cevheri Güven, Şanlıurfa’daki sel felaketine ilişkin çirkin bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya kullanıcıları paylaşımı nedeniyle Güven'e tepki gösterirken, Güven'in tepkilere rağmen paylaşımını silmemesi dikkat çekti. 

Depremin vurduğu bölgede şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Bölgede dün akşamdan bu yana yağış devam etti. Adıyaman ve Şanlıurfa'da cadde ve sokaklar göle döndü. En az 11 kişinin yaşamını yitirdiği açıklanan felakette kayıpların sayısının artacağı belirtilirken, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden hakkında dava açılan, firari Cevheri Güven'in yaptığı sosyal medya paylaşımı büyük tepki topladı.

Güven, Twitter hesabından, Şanlıurfa’da sel sularında sürüklenen bir yurttaşın görüntülerinin yer aldığı videoyu paylaştı. Ancak Güven, görüntüleri takipçileriyle “Bütün Urfa Balıklıgöl olmuş" diyerek paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
15.03.2023

Adam bence iğneleme yapmış. Görüntüleri görmezden mi gelelim. Bunun sorumlusu kim diye araştıracağımıza, görüntüyü paylaşanları mı fişleyelim?

Pasif Kullanıcı
15.03.2023

Adam demeyin bari, Hem Bu da bir şey mi? Oturup videolarını izlediniz mi hiç? Ne kadar şairane anlatıyor olayları bir görseniz, öncelikle iğneleme bu şekilde olur, ikincisi sizi kırmak yada bozmak için bu yorumu yazmadım, sadece yanlış düşündüğünüzü belirtmek istedim. yanlış olan kısmı belirtiyim de kavga çıkmasın (Adam bence iğneleme yapmış)

15.03.2023

fetöcü metöcü ama adam çatır çatır doğruları anlatıyor, şu durumda düşmanımın düşmanı dostum değildir ama iki düşmanın birbirini yemesi keyif verici

15.03.2023

bende birkaç videosunu izledim ... öyle bi anlatıyoki ağzın açık dinliyosun alla alla neler oluyomuş bak diye ... yani aslında bu konuşma şekilleriyle zaten saflarını genişletiyorlar ..

Pasif Kullanıcı
15.03.2023

al sana bir tane daha mal. herifin tipine bakınca cehaletin tanımını görüyorsunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (20)