Fetihtepeli Vatandaş Gözyaşları İçinde İsyan Etti: 'Allahsız, İnsafsız Herifler, Yazıklar Olsun'

Fetihtepe’de kentsel dönüşüm nedeniyle vatandaşların elektrik, su gibi kaynakları kesintiye uğruyor. Belediyeye tepki gösterenlerin de gözaltına alındığı Fetihtepe'de bir vatandaş gözyaşları içinde isyan etti.

O vatandaş, 'Burada annem babam yaşlı, kayınpederim Etfal’de yatıyor kanser hastası, diyalize bağlı, kan lazım. Ona mı koşturayım komşularımla beraber mi olayım? Yazıklar olsun!' dedi. 👇

Fetihtepe'de neler oluyor?

Elektrik ve Su Kesintileri, Çocuklara Ters Kelepçe, Muhalefete ve İktidara Öfke... Fetihtepe'de Neler Oluyor?

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
10.06.2022

Oy verdikleri sürece müstehak ama bu halde insanların çaresizce ağlamalarına dayanamıyorum. İnandığın şeylerin uğruna oy veriyorsun o fanusundan çıktığın an ya da başına gelince gerçekler yüzüne adeta patlıyor. İnandıkların üzerinden kullanılmak, kandırılmak... Tüm bunları anladığında da iş işten geçmiş oluyor. Çok acıklı. Biz bu vatandaşlarla aynı gemideyiz. Artık vatandaşa karşı acıma hissiyle dolarken tüm nefretim her şeye sebep olanlara. Yatacak yeriniz yok.

10.06.2022

Biz bunu anladığımız an değişim başlayacak işte. İnsanlar ideolojilerinin gerektirdiği gibi yaşamadığından tepkileri de onun gerektirdiği gibi olmuyor,bir ülkücünün mültecilere sesi bizden çok çıkmalı, bir dindar kirli siyasete dini karıştığı an bizden daha çok sesini çıkarmalı, sorsan herkes bir şeyci ama.

11.06.2022

İnsanlar nasıl yönetilmek isterse oşekil yonetelir sokakta kalınca akılları başlarına geldi çok ayıp gerçekten neden mız mizlanoyosunuz hani dava adamiydiniz siz ülke için sokaktada kalırsınız makarnada yersiniz sabah akşam neolcak

10.06.2022

burdan bir gezi çıkarmı bence çıkar çünkü halk var ama bu halka güvenirmisin asla

Burdan Gezi cikmaz arkadasim...Gezi de insanlar ayaklandi bunlar ise akp nin oy kutusu MALlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ