Fethiyeli Esnaf Turizmin Selasını Okudu: 'Turizm, Hakk'ın Rahmetine Kavuşmuştur'

Fethiye'de bir dükkan sahibi, sokak arasında eline megafon alarak turizmin selasını okudu. Vatandaşlara çağrıda bulunan esnaf, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin gelir kaynaklarından biri olan turizm, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ovacık mezarlığında toprağa verilecektir.' dedi. 

Vatandaşların fahiş fiyatlar ve ekonomik şartlar nedeniyle gitmeyi bıraktığı kentlerdeki turizm geliri git gide gerilerken, Fethiye'de bir esnafın yaptığı anons sosyal medyada gündem oldu.

Eline aldığı megafonla turizmin selasını okuyan esnaf, ' 'Türkiye Cumhuriyeti'nin gelir kaynaklarından biri olan turizm, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ovacık mezarlığında toprağa verilecektir.' dedi. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, bölgedeki fiyatları hatırlatarak tepki gösterdi. İşte o görüntüler; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Alaçatı'da Bir Mekana Alınmadıklarını Söyleyen Genç Kadın İsyan Etti: 'Kıyafetlerimiz Yüzünden Almadılar'
Yaralı Olarak Bulup, Tedavi Ettiği Sincap En İyi Arkadaşı Oldu: 'Ailemden Bile Daha Yakın Oldu Bana'
Yine Yolu Kapattılar! Trafiği Felç Eden Düğün Konvoyuna Ceza Yağdı

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
21.08.2024

İngiliz Rus Alman demeden onca turisti ziyaretçiyi nasıl kanırtıyordunuz? Aklınız yerine oturdu mu şimdi? Eee ne demişler; Denize düştüğünde sarıldığın yılan, gün gelir içine kaçar, nasıl sevindim anlatamam, vallaa öyle sevindim ki sevincimden Ay'a gidip Ay'ın o pudramsı yüzeyinde yuvarlanmak istiyorum 😄 😄

21.08.2024

Be ter olunuz efenim

21.08.2024

Ovaciktaki 4 yıldır yazları oturduğum ev sahibi her yıl %100 zam yapıyordu. 35 m² daire. 1 artı 1 denmez bile. Dökülüyor. Neyseki başka yere çıktım. Şimdiki ev sahibim Trakyalı. İstanbul'dan gelmiş. Adam ne depozito istedi ne de peşinat. Eşyaları full yarı fiyatina verdi. Beter olun.

21.08.2024

Kendi vatanımızda yabancı olduk, bu sizin eseriniz aç gözlü tatil beldesi esnafı. Şu an bulunduğum tatil beldesinde İngilizler yoğunlukta. Bazı yerlerde menülerin sterlinle olmasını geçtim, adam berbere Kraliçe Elizabeth posteri asmış, camekana manken elemanlar filan koyulur normalde bu adam Charles’ın en yandan ayrılmış fotosunu koymuş. Yalakalıkta son nokta. :) İngilizler ev almış da çatır çatır Türklere kiralıyorlar. Silaha topa tüfeğe gerek yok, ekonomimizin içine ederek kendi elimizle veriyoruz toprağı.

TÜM YORUMLARI OKU (27)