Ferzan Özpetek, Yeni Filmini Netflix İtalya Alırken Türkiye'dekinin Almamasına Sitem Etti

Ferzan Özpetek'in son filmi 'Bir İstanbul Üçlemesi' 43. İstanbul Film Festivali kapsamında izleyicilerle buluştu. Özpetek filmin Netflix İtalya'da yayınlanacağını ancak Türkiye'dekinde yer almayacağını söyledi ve bu konudaki dikkat çeken düşüncelerini belirtti. Detaylar içerikte!

Türk-İtalyan yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek, 'Hamam', 'Harem Suare', 'Karşı Pencere', 'Mükemmel Bir Gün' ve 'İstanbul Kırmızısı' filmleriyle tanınan usta bir isim.

Özpetek'in son filmi 'Bir İstanbul Üçlemesi' 43. İstanbul Film Festivali kapsamında dün izleyicilerle buluştu. Meze, Müzik ve Muhabbet adındaki üç bağımsız kısa filmden oluşan film, hayatı paylaşan insanların bir araya geldiği rakı sofralarını anlatıyor.

Filmin başrollerinde Ahsen Eroğlu, Serra Yılmaz, Ayta Sözeri, Aslı İnandık, Burak Yamantürk, Yiğit Kirazcı ve Kubilay Aka gibi isimler rol alıyor.

Ferzan Özpetek, filmin gösteriminin ardından 'Bir İstanbul Üçlemesi' Netflix İtalya'da yayınlanacağı halde Türkiye'de yayınlanmamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gazete Duvar'dan Ezgi Sivrikaya'nın haberine göre usta yönetmen yaptığı açıklamada,

'Filmi Netflix İtalya aldı ama Türkiye'ninki almadı. Çünkü içki var. Biliyorsunuz silah olabilir ama alkol olamaz. Başka ülkelerin Netflix'leri 'Bir İstanbul Üçlemesi'ni alıyor ama Türkiye'nin Netflix'i almıyor. Ne yapalım, kaderimiz. Kader utansın' sözlerini dile getirdi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Duvara Karşı Filminin Usta Yönetmeni Fatih Akın'ın Yeni Projesine Ünlü Bir Oyuncu Katıldı
Netflix'te Heyecanla Beklenen Bridgerton Dizisinin Oyuncularından Seks Sahnesi Uyarısı Geldi
Netflix 'Platform 2' Filminin Geleceğini Duyurunca İlkini İzleyenlerden Gelen Tepkiler Adeta Midemizi Yaktı!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
23.04.2024

Yahu bu ülkede içiki satılıyor. Devlet çatır çatır 5 katından vergisini alıyor. Ama film/dizi de gösterilmesi yasak !! Bu arada Müge Anlı'da, geçtim düşük gelirli semtlerde oturan vatandaşları, ünlüler/zenginler dahil tüm ülke trencilik oynuyor... Rtük de mantık denen bişey kalmamış, götlerinden uydurdukları ahlaka göre yaptırım uyguluyorlar !!!

Pasif Kullanıcı
23.04.2024

Şiddet taciz tecavüz ciyanet sahneleri normal ama alkol olunca aaa oooo

23.04.2024

Netfliks Türkiyede birbirini siken erkeklerin dizileri var. Onları yayınlıyor ama içkiyi mi yayınlamıyor? Başka bir şey var gibi…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ