Ferrari'nin Tekerleğini Unuttuğu, Hamilton'ın İhanete Uğradığı Hollanda GP'sinde Zirvenin İsmi Max Verstappen!

Hollanda Grand Prix'sinde pole pozisyondan başlayan şampiyona lideri Max Verstappen yarışı da rahat bir şekilde kazanarak zirvede yer aldı. Yarışın kırılma anlarında Ferrari ve Mercedes pit duvarlarının vermiş oldukları yanlış kararlar yarışı ilginç hale getirdi. 

Hollanda Grand Prix'sininde yaşananlara ve sosyal medyadan gelen tepkilere birlikte bakalım.

Yarışa Max Verstappen pole pozisyonundan başladı. İkinci sırada Carles Leclerc yer alırken üçüncü sırada yarışa başlayan isim Carlos Sainz'dı.

Yarışın kırılma anlarından birisi Carlos Sainz'ın pite geldiği andı. Ferrari pit için yalnızca üç tekerlek getirince İspanyol pilot çok zaman kaybetti.

Yarıştaki kırılma anlarından birisi de güvenlik aracı piste girdiğinde yaşandı. Hamilton'u lastiklerini değiştirmesi için pite çağırmayan Mercedes'in bu kararı büyük tepki çekti.

Yarış esnasında Hamilton, takımının aldığı bu karar yüzünden yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

72 tur süren Hollanda Grand Prix'ini Max Verstappen kazanırken; Russell ikinci, Leclerc ise üçüncü oldu.

Yarışın ardından gelen tepkiler ise şöyleydi:👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

👇

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
04.09.2022

Ferrari enteresan bir takım ama kendi ayaklarına sıkıyorlar. Size yakından bilgi vereyim, benim okulumda motorsport takımlarına mühendis hazırlayan bir bölüm var ve Mercedes ile Redbull öğrencileri havada kapıyor hatta mezun olmalarını bile beklemiyorlar çalıştırmak için. Bir yandan da öğrenciler Ferrari’ye girmek için götünü yırtıyor adeta ama almıyorlar. Amk başka nerede bulacaksın senin iş dalına baştan ayağa hazırlanmış bir çalışanı. Al işte genç, hazır mühendisi, diğer takımlar gibi öne geç. Ama yok, bu akdeniz ülkelerinde bir şey var, bizde de olduğu gibi bir inatçılık, bir vizyonsuzluk. Kafa yapısı değişmediği sürece takım da değişmeyecek

Hangi okul olduğunu öğrenmek isterim . Ve dışardan öğrenci kabul ediyorlar mı ? Bölüm/ kulüp adı yani

04.09.2022

Ferrari için büyük rezillik. Ortalama olarak bir sezonda bir F1 ekibi ya sezonu başladığı gibi sürdürüyor veya sezon içinde bazı revizyonlar ile hızlanıyor. Bu salaklar geri gidiyo lan. Hiç bir şekilde RB ve Max sorun yaşamazsa asla yarış kazanamazlar. Max 2. kariyer şampiyonluğunu kutlamaya başlayabilir. RB ise takımlar şampiyonluğunu.

04.09.2022

Amk salaklari hatalarıni da kabul etmiyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (9)