Ferit'in Polat Alemdar'a Dönmesinden Esme'nin Kazım'ı Dövmesine: Yalı Çapkını Fragmanına Yorum Yağdı

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nda tansiyon asla düşmüyor. Her yeni bölümüyle heyecanın giderek arttığı dizinin bugün yayınlanan 2. fragmanında Ferit'in Seyran için herkese yargı dağıttı sahneler izleyicileri mest ederken, Esme'nin en sonunda Kazım'a karşı gelip bir de üzerine dövmesi herkesi şoke etti. İşte Yalı Çapkını fragmanına gelen tepkiler!

Aksiyonun asla bitmediği Yalı Çapkını'nın 35. bölüm fragmanı hepimizi heyecanlandırmışken, 35. bölümün 2. fragmanı çıtayı resmen arşa çıkardı.

34. bölümün en büyük olayı olan Seyran ve Ferit'in en sonunda beraber olmasının herkes tarafından öğrenildiğini gördüğümüz 35. bölüm fragmanında Tarık 'namus' davası için Kazım'dan Ferit'i öldürmesini istedi.

35. bölüm 2. fragmanında ise işlerin iyice sarpa sardığını ve Ferit'in Seyran için adeta herkese yargı dağıttığını görüyoruz.

Kazım'ın Seyran'ı yalıdan aldıktan sonra Tarık'la evlenmesi için Saffet Ağa'nın yanına götürüp bırakması hepimizin sinir kat sayılarıyla oynarken, Seyran'ın Suna'ya Ferit'le birlikte olduğunu itiraf etmesinin Saffet tarafından duyulması İlhanlı ailesini birbirine katıyor.

Seyran'ın Tarık'la evlenmemek için direnmesi ve ona Ferit'i sevdiğini söylemesi Ferit ve Tarık arasında bir yüzleşmeye neden olurken, Ferit'in Tarık'ın başına silah dayaması hepimizi heyecanlandırdı.

Söz konusu olayı şuraya bırakalım:

Pelin'in intihara kalkışması mı dersiniz yoksa Esme'nin Kazım'ı dövmesi mi bilemiyoruz ama Yalı Çapkını'nın Cuma günü yayınlanacak olan bölümü epey heyecanlı.

Heyecan dolu fragmanı şöyle bırakırken...

Fragmana gelen yorumları da şuraya iliştiriyoruz:

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yalı Çapkını'nın Sosyal Medyaya Sızan Şiddet Sahnesine Büyük Tepki Gösterildi!
TV'de Yayınlanmadı: Yalı Çapkını'nın Son Bölümündeki Kesilen Sahneler İzleyicilerin Gözünden Kaçmadı

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!