Ferhat Güzel'in Sevgilisi Nur Aksoy’dan Darp İddialarına Cevap: Reklam Yapıyor! İşte Detaylar...

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Ferhat Güzel, sevgilisi Nur Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını ve darp edildiğini iddia etmiş ve karakola gitmişti. Güzel’in sevgili Nur Aksoy’dan bu iddialara yanıt geldi. Nur Aksoy darp iddialarına ne cevap verdi? Ferhat Güzel, Nur Aksoy tarafından darp edildi mi? İşte merak edilenler…

Sevgilisi Nur Aksoy tarafından darp edildiğini iddiaları ile gündeme gelen şarkıcı Ferhat Güzel soluğu karakolda almıştı. Bu iddialara Aksoy’dan yanıt geldi.

Kendisi hakkında çıkan haberleri arkadaşından duyduğunu iddia eden Nur Aksay, “ Haberleri gördüğünde gülme krizine girdim” ifadelerini kullandı.

Ferhat Beni Kullanarak Reklam Yapıyor!

Ferhat Güzel’in single çıkartacağını ifade eden Aksoy, beni kullanarak reklam, böyle bir olayın gerçek dışı olduğunu ifade etti.

3 Yıl Birlikteydik!

Aksoy, türkücü Güzel ile 3 yıl birlikte olduklarını ve 2 ay önce ayrıldıklarını ifade etti. Zor zamanlarda sevgilisinin yanında olduğunu belirtirken, Güzel’e sosyal medya hesabı açtığını ve genç kadın sayesinde türkücünün 160 bin TL kazandığını dile getirdi.

Telefonunda şahsına edilmiş küfürlü ve tehdit dolu mesajlar mevcut olduğunu belirten Aksoy, mesajları yayınlamak için avukatından haber beklediğini ekledi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir:

Yerli Örümcek Adam Lakaplı Türkücü Ferhat Güzel, Kız Arkadaşı Tarafından Bıçaklı Saldırıya Uğradı!

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti