Ferhat Akbaş Duyurdu: Eczacıbaşı Dynavit'te Plummer'ın Sakatlığına Eylül Durgun Çare Olacak!

Milli takım sezonu bitti, kulüp sezonu başlıyor. Yeni sezon hazırlıklarını Kuşadası'ndaki hazırlık turnuvasıyla sürdüren Eczacıbaşı Dynavit'te yeni transfer smaçör Kathryn Plummer'ın beklenmedik sakatlığı kafaları karıştırmıştı. Takımın koçu Ferhat Akbaş, smaçör rotasyonu için düşünülen o beklenmedik ismi açıkladı!

Eczacıbaşı Dynavit'te geçen sezon 5 kişiden oluşan kalabalık smaçör rotasyonunda takımla yollarını ayıran isimler Rus smaçör Irina Voronkova ve Polonyalı yıldız Martyna Czyrniańska olmuştu.

Voronkova ve Martyna'nın boşluğunu elbette tek başına kapatabilecek çok güçlü bir isim, Imoco'dan gelmişti. ABD'li smaçör Kathryn Plummer'dan bahsediyoruz!

Ancak artık siz göz mü dersiniz ne dersiniz bilemiyoruz, Plummer milli takım sezonunda sakatlık geçirdi ve Eczacıbaşı Dynavit'in bu yılki en güçlü transferinin sezona sakat başlayacağı kesinleşti!

Haliyle tüm gözler takımın koçu Ferhat Akbaş'a çevrildi. Son gelen iddialara göre bu sezon Sultanlar Ligi'ne yükselen Bahçelievler Belediyespor'a giden Martyna'nın takıma geri katılacağı yönündeydi.

Ancak o ismin Martyna değil 2005 doğumlu genç yetenek Eylül Durgun olduğu ortaya çıktı. Ferhat Akbaş, yeni sezon öncesinde şunları söyledi:

"Kathryn Plummer'ın yokluğunda altyapımızdan yetişen Eylül Durgun'un gelişimi için de ekstra çaba gösteriyoruz."

Plummer gibi bir yetenekten sezonun ilk haftalarında mahrum kalacak olan Eczacıbaşı Dynavit'in as smaçör rotasyonunun Hande Baladın ve Alexa Gray olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Santarelli mi İlkin Aydın mı? Tuğba Şenoğlu'ndan Çok Konuşulacak "Asıl Azmaz Bal Kokmaz" Tweet'i!
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Saliha Şahin: "Bu Yaz Milli Takımda Olmamayı Sizin Kadar Ben de Beklemiyordum"
Sonunda Beklenen Oldu: Galatasaray Daikin'de Yeni Sezonda Kaptan Bihter Dumanoğlu Değil İlkin Aydın!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!