Fenomenlerle Çalıştığını Söyleyen Gençten Çarpıcı Sözler: 'Lüks Yaşamla Alakaları Yok, Örnek Almayın'

Sosyal medya alanında ajans yönettiğini söyleyen Cihan Erden isimli genç, fenomenlerin yaşantılarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Neredeyse bütün tanınmış fenomenlerle iş yaptığını söyleyen genç 'Bu ünlülerin çoğu size Instagram'da güzel gözükebilmek, lüks bir hayat yaşıyormuş gibi gözükebilmek ve geldikleri yer itibariyle onlara hava atabilmek için elindeki bütün mal varlığını zengin gözükmek için harcıyor. Bunların örnek alınacak bir yanı yok. Ben Instagram'da zenginlikten geçilmeyen ama gerçek hayatta hesap bile ödeyemeyen çok fenomen gördüm.' dedi.

Günümüzde pek çok sosyal medya platformunda kimi zaman yayıncılık kimi zaman ise Influncer'lık yaparak para kazanan fenomenlerin yaşantısıyla ilgili dikkat çeken bir yorum geldi.

2021-2022 yılları arasında sosyal medyayla ilgili bir ajans yönettiğini ve neredeyse bütün YouTube ve Instagram içerik üreticileriyle tanışma fırsatı olduğunu söyleyen Cihan Erden isimli genç, 'Bu ünlülerin lüks yaşamla alakaları yok.' dedi.

Başta fenomenlerin sosyal medyadaki yaşantılarına bakarak çok zengin olduklarını düşündüğünü söyleyen genç, ''Bu ünlülerin çoğu size Instagram'da güzel gözükebilmek, lüks bir hayat yaşıyormuş gibi gözükebilmek ve geldikleri yer itibariyle onlara hava atabilmek için elindeki bütün mal varlığını zengin gözükmek için harcıyor. Bunların örnek alınacak bir yanı yok. Ben Instagram'da zenginlikten geçilmeyen ama gerçek hayatta hesap bile ödeyemeyen çok fenomen gördüm.' dedi. İşte o açıklamalar; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

İzmir’de Yürek Burkan Anlar: Evleri Yanan Vatandaşlar Röportaj Verdi
Fenerbahçe’nin Yenilgisiyle Erkeklerin Üzülmesi Hakkında Konuşan Kadın: “Çok Mutlu Oluyorum”
Yediği Pizzanın Kalorisini Yakabilmek İçin 30 Kilometre Koşan Kadın

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
19.08.2024

Çantam çok sorulmuş bendeki Gucci ama size Trendyol daki muadilinin linkini atıyorum (meali)" siz benim giydiğimi rüyanızda göremezsiniz fuckfakirler" 🤑🤑🤑bizim duyduklarımız, bu sitede haber olarak gördüklerimiz bu minvalde vallahi kardeş 😬

he heeee tamam kanka! 👍😁

19.08.2024

Kendi aralarında bunu bulup bakın biz çok kazanamıyoruz aslında parasısız imajı vermek için çekilmiş bir video gibi duruyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ