Fenomenler Kadar Beğeni Almaya Hazır Olun: Uzmanlar Instagram'da Fotoğraf Paylaşmak İçin En Uygun Saatleri Açıkladı!

Instagram'da fazla beğeni almanın altın kuralı: Güzel bir zamanlama!

Yeni bir fotoğraf attıktan sonra oturup beğenilerinizi kontrol ettiğinizi biliyoruz! Şu çileye artık bir son verelim diyoruz. Güzel bir zamanlamayla, fotoğraflarınız istediğiniz beğeniye ulaşabilir.

Hopper HQ uzmanları, fotoğraf paylaşmak için en uygun zamanları açıkladı!

Üzerinde çalıştıkları algoritma sayesinde bu saatleri açıklayan Hopper HQ uzmanlarının ulaştığı sonuçlar sizleri şaşırtabilir, şimdiden söylemesi.

Hafta içi fotoğraf paylaşmak için en uygun saatler:

Pazartesi: Saat 1

Salı: Saat 5

Çarşamba: Saat 3

Perşembe: Saat 4

Cuma: Akşam 5

Hafta sonu ise:

Cumartesi: Öğlen 11

Pazar: Öğlen 10

Bol beğeni alan paylaşımlar için bu saatleri denemekten zarar gelmez! Sonuçları yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
26.10.2018

saat 5 derken sabah 5 mi? hee walla namaza kalkan müminler baya beğenir :) bu saatler ülkelere göre değişir. mesela ben bi foto paylaştım ingilizce tagleri döşedim. genelde de yabancılardan beğeni geliyor. dolayısıyla ben şimdi kimin sabah 5 ine göre paylaşım yapıcam? algoritma falan bilmem de tr de bana göre en iyi saatler sabah 8, öğlen 12, akşam 6-8 arası. haftasonu biraz karışık. bizde genelde aralarda telefonlara saldırılıyo. benim yorumlamam bu kadar :)

26.10.2018

ha bi de cumartesi - pazar günü için öğlen 10 ve 11 demiş. benim bildiğim bi sabah 10 var bir de akşam 10. öğlen 10 diye bişey duymadım, saygılar editör kardiş ;)

Pasif Kullanıcı
28.10.2018

Hayatımdaki en büyük problemi çözmem için çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler sevgili onedio..

Paylaşım saati hikaye arkadaş. Fotoğraf güzel olacak, sosyal medyayı iyi kullanacaksın. En civcivli saatte paylaşıp 15'te kaldığımı da en tenha kıt saatlerde paylaşıp 100 beğeniyi bulduğumu bilirim. Bir de takipçi sayısı önemli. Bir bakıyorsun fıstık gibi hatunun fotoğrafı taş çatlasa 20 alıyor, bir bakıyorsun gayet vasat bi hatun 200-300'leri zorluyor. ( Aman ne önemli beğeniye mi kafa yordun diyecekleri ciddiye almıyorum, he hepiniz çok coolsunuz hiç inceden sevinmiyorsunuz fotoğrafınız beğeni alınınca. Hiç sallamayacak adam instagram'ı hiç kullanmaz zaten.)

TÜM YORUMLARI OKU (6)