Fenomen Sibil Çetinkaya'nın Yalı Çapkını'nın Yusuf'u Umut Gezer'in Mesajlarını İfşaladığı İddia Edildi

Yalı Çapkını dizisi kırdığı reyting rekorları ve oyuncularının özel hayatlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün fenomen Sibil Çetinkaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajların Umut Gezer'e ait olduğu iddia edildi. Paylaşımı kısa bir süre sonra kaldıran Sibil Çetinkaya'dan ise çok geçmeden açıklama geldi.

Sevilen dizi Yalı Çapkını iddialı senaryosu ve sahneleriyle reyting rekorları kırmasının yanı sıra oyuncularının özel hayatlarıyla da çok konuşulmaya devam ediyor.

Öyle ki dizinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in özel hayatı ve dizinin Pelo'su Buçe Buse Kahraman'a gelen yorumlar ile sosyal medya adeta yıkılıyor.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'ya atılan iddiaların ayrıntılarına buradan:

İhanet İddiaları Doğru mu? Mert Yazıcıoğlu'ndan Mert Ramazan Demir'le İlgili Şaşırtan Bir Hamle Geldi!

Dizinin Pelo'su Buçe Buse Kahraman'a gelen yorumların ayrıntılarına ise buradan bakabilirsiniz:

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman'a Gelen Nefret Dolu Yorumlara Ünlü Oyuncudan Tokat Gibi Yanıt

Şimdi ise dizinin Yusuf'u Umut Gezer, sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'ya attığı iddia edilen mesajlar ile gündeme geldi.

Lüks yaşamını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Sibil Çetinkaya, dün bir takipçisinin kendisine yazdığı 'bu kadar güzel gülüyor olmanı aşamıyorum' ve 'nazarlar değmesin' mesajlarını hikayesinde paylaştı.

Yaptığı paylaşıma 'Hala bir umut var' notunu yazarak kuzeni Derev Clara'yı etiketleyen fenomenin bu takipçisinin ise Umut Gezer olduğu iddia edildi.

Fenomen Sibil Çetinkaya daha sonra gelen yorumlardan dolayı olacak ki paylaşımını kısa bir süre sonra kaldırarak mesajı yanlışlıkla paylaştığını açıkladı.

Umut Gezer'i kendisine mesaj atan takipçilerinden biri olduğunu zanneden Sibil Çetinkaya, mesajları bu nedenle rahatlıkla paylaştığını söyledi.

Bu açıklamadan sonra Umut Gezer'in sosyal medya hesabından fenomeni takip ettiği fakat Sibil Çetinkaya'nın ünlü oyuncuyu geri takip etmediği ortaya çıktı.

İlginizi çekebilir:

TikTok Fenomeni Yüzüne Sürdüğü Bakım Ürünü Nedeniyle Dışarı Çıkamaz Hale Geldi!

👇

Meral Akşener'in Ailesi Hakkında Bilinmeyenler: Eşi Devrimci Arkadaşlarından Dayak Yemiş!

👇

Ücret Ödeyenlere Özel Paylaşımlar Yapmaya Başlamasıyla Çok Konuşulan Şeyma Subaşı'dan Açıklama Geldi

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
19.03.2023

İsimlerini, tiplerini sevdiklerim... Suratlarının görece güzelliği dışında başka hiçbir haltı olmayan insanlar ünlü, fenomen veya ne boksa ondan olmuş ve bunca derdin içinde haber yapılıyor. Sizi takip edenlerin beyinlerini ayrı seveyim.

20.03.2023

Sibil sadece zengin. yeteneksiz ve zengin. Bu kadar..

20.03.2023

fenomen nedir la

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ