Fenomen Pucca Oğluna Oyuncak Silah Almayı Doğru Bulmayınca Silahsever Takipçilerinin Gazabına Uğradı!

Takipçileri Pucca'ya çocuğuna silah vermiyor diye kızmış, başka sinirlenecek bir şey kaldı mı?

Sosyal medya takipçilerinin Pucca olarak tanıdığı Pınar Işık'ı tanımayanınız yoktur...

İsmi bir yerden tanıdık geliyor diyenler için Pucca yazdığı kitaplarla da oldukça tanınan bir isim.

  • Küçük Aptalın Büyük Dünyası

  • Ve Geri Kalan Her şey

  • Allah Beni Böyle Yaratmış

  • Ay Hadi İnşallah

  • Şimdi Biz Neyiz?

Oğlu ve yaşamı ile ilgili sık sık paylaşım yapan Pucca'yı takipçileri çıldırttı desek yeridir.

Oğluna oyuncak olarak silah almayı doğru bulmadığını açıklayan Pucca'ya takipçilerinden birbirinden enteresan mesajlar geldi.

Pucca ise bunları tek tek hikayesinde paylaştı ve şakayla karışık takipçileriyle dalga geçti.

Pucca oyuncak silah almasa bile çocuğun eliyle silah yapıp agresyonunu atacağını savunanlar da vardı...

Psikologların çocukların silahla oynaması gerektiğini söylediğini savunan da...

👇

👇

Sosyal medya da ise Pucca'ya destek verenler oldu...

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
YORUMLAR
16.01.2021

Abi erkek çocuğun sırf bebekle oynadı diye de psikoloğa götürmezsin. Çocuk ister topla, ister bebekle, isterse de bisikletle oynar. Erkek çocuğu pembe rengini sevebilir, kız çocuğu futbol oynamak isteyebilir. Bunlar normal ve iyi karşılanması şeyler. Ama silahın anlamı öldürmektir, zarar vermektir. Bunun sakıncalı olmadığını, aksine bunu öven salakların hala aramızda olması beni tiksindiriyor..

16.01.2021

çocuğuna oyuncak silah alıp eline veren veya bunu savunan kişilerin bunu neden yaptıklarını sorabilir miyim ben şahsen bilerek almadım almayı düşünmüyorum hediye edenlere geri iade ediyorum neden silah amk başka oyuncak mı yok top al araba al bisiklet al silah niye yarın birilerini öldürsün diye mi sevgilisini ya benimsin ya toprağın deyip öldürüp kaçar bunlar

16.01.2021

Verdiğiniz eğitimi bir tane oyuncak silahın yıkıp çocuğunuzu katil olarak yetiştireceğine inanıyorsanız bence bir daha düşünün. Silah vermeyebilirsiniz. Ama bu çocuk askerde o silahın gerçeğini eline alacak. Bırakın istediği ile oynasın ister silah ister bebek silahı seçmesi katil yapmaz bebeği seçmesi eşcinsel.

16.01.2021

Güleceğim yoktu ama güldüm Geçenlerde bilgisayar oyunlarında kadınların metalaştırılması ile ilgili içerik vardı bir sürü savunan, normal diyen vardı.Düşüncemi beyan ettim, yorumuma alaycı tavırla cevap verdiler bazıları hakaret seviyesinde. Bu insanlarla yaşadığımıza inanamıyorum Evet efendim erkek çocuklarına tabanca verilmesini sakıncalı buluyorum küçücük kız çocuklarına gerçeklikle alakası olmayan oyuncak bebeklerin verilmesini de doğru bulmuyorum. Benzer şekilde daha çocuklukta annelik iç güdüsünü oluşturmaya ya da makyaj malzemesi ya da mutfak setlerinin hiçbirini doğru bulmuyorum. Zeka geliştirici oyun, müzik aleti ya da kille çamurla oynamasını tercih ederim.Sorumluluk bilinci istiyorsanız erkek-kız tüm çocuklarımla mutfakta kurabiye yaparım, ellerine kalem verir duvarlardan birini onlara ayırır istedikleri gibi resim yapmalarını söylerim.Saklambaç oynasınlar, kutu kutu pense oynasınlar ama saçma sapan kapitalist amaçla üretilmiş oyuncaklar oynamasınlar.

18.01.2021

Adam kendi havuzuna imane diye yazdırmış ama siz gelip ısrarla iman yazmışsınız. Bari kocasının yazdığını ciddiye alın yahu =)

TÜM YORUMLARI OKU (53)