Fenomen Onur Babacan, 'İmamoğlu veya Yavaş Dururken Kılıçdaroğlu Aday Olursa Oy Kullanmam' Diyenlere Seslendi

Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş yerine 2023'te Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa oy kullanmayacaklarını belirten vatandaşlara seslenen fenomen Onur Babacan, 'Her kuşu s*ktiniz de bir tek leylek mi kaldı?' dedi. Onur Babacan sözlerinin devamında ise, 'Zaman objektif olma zamanı değil çünkü mücadele adil bir mücadele değil' dedi.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
18.02.2022

Yahu ne alakası var ortada bir inatlaşma var. Seçmenin çoğunluğu bu iki adaydan birisini isterken olmaz ben olacağım demek istediğiniz iktidar örneği mi? Ya da ülkenin kaderini belirleyecek dediğin kadar önemli bir seçimde, Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş'ın Erdoğan'ı yenme ihtimali normal karşılanacak kadar yüksekse neden vayy anasını Kılıçdaroğlu yendi denme ihtimali için riske atalım? Benim objektifliğimi sik abi, ben her türlü Erdoğan harici bir adaya oy vereceğim ama başıma bir Erdoğan benzeri gelsin istemiyorum, oy versem de çatır çatır eleştireceğim, eleştirilerimi dikkate alan bir adam gelsin istiyorum ve şimdiden objektif bir şekilde eleştiriyorum ki sonradan Erdoğan'a benzemeye başlarlarsa neyle karşılaşacaklarını bilsinler diye.

18.02.2022

S A N A N E göt lalesi Kılıçtaroğlu oy vermek bile bile erdogana oy vermekle eş değer çünkü kazanamayacak kazansada yönetemeyecek...

18.02.2022

Gönüllerimizdeki aday önemli tabi ama ben oy kullanmam diyen de bir zahmet ömür boyu hükümetlere laf etmeye sakın kalkmasın!

Anayasa degiskligi icin mecliste cogunluk bile yetmiyor. Su an secim sistemine göre ve hesaplamalara göre Cumhur ittifaki sadece % 47 ile meclis cogunlugunu elde ediyor. Cuhur ittfaki % 40 altinda oy almasi gerekiyor ki, muhalafet 360 üzerinde vekile sahip olsun ve referanduma gidebilsin. 6 benzemez + HDP + Tip, bunlari uzlastirmak da gerekiyor. Yani Anayasa degiskligi imkansiza yakin. Cumhurbaskanilig son derece önemli bir kurum kalacak ve ben sahsen Imamoglunu'nun aday olmasini istiyorum. hem digerlerinden daha genc, hem ingilizcesi var, hem uzlasmaci.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ