Fenomen Gelin Adayı Hanife Gürdal'a Yeni Sevgilisiyle İlgili Yapılan "Oğlun mu?" Yorumları 'Bu Kadar da Ayarsızlık Olmaz' Dedirtti!

İnsanların elinin ayarı yok!

İzdivaç programları sayesinde tanıdığımız Hanife Gürdal, bu programların kaldırılmasının ardından da popüler olmaya devam etmiş fakat bir süre ortadan kaybolmuştu.

Sonra Hanife'yi bir benzin istasyonunda pompacılık yaparken görmüştük.

Daha sonra da türbanını çıkarma kararı aldığını duyurmuş ve böylece bir süre gündemimizi meşgul etmişti. Bu kararından dolayı birçok ağır eleştiriye de maruz kalmıştı.

Yeni Instagram Hesabı Açtı! Evlilik Programıyla Ünlü Olan Hanife Gürdal Türbanı Çıkardığını Duyurdu

Şimdi de Hanife Gürdal'ın her attığı adımı, giydiği kıyafeti eleştirdikleri yetmiyormuş gibi ilişkisiyle ilgili de demediklerini bırakmıyorlar.

Bir süredir Kemal Ayvaz'la beraber olan ve Tiktok'ta sürekli sevgilisiyle videolar çeken Hanife'ye, "Oğlun mu?" yorumları yapılıyor.

O yorumlardan bazıları şu şekilde;

İlişkisiyle ilgili yazılanlardan rahatsız olan Hanife de "Birisi birisini yanına yakıştırdıysa size halt etmek düşer." açıklamasını yaptı.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
21.11.2019

Sanırım içeriği hanife hazırlamış ..

21.11.2019

HEÖAKCKJsmakskdjsk

21.11.2019

Biraz olsun gündeme gelmek için her şekle giren biri için gereksiz hassâsiyet gösteriyor, sâyenizde amacına da ulaşmış.. Ayrıca gerçekten çocuğun teyzesi gibi duruyor..

21.11.2019

adam 40, kadın 25 olsa bir şey demezdiniz. ne var oğlum erkek küçükse? bir kadın kendinden küçük erkeklerden hoşlanamaz mı? 18'den büyükse kimseyi ırgalamaz. ne saçma şeyleri eleştiriyorsunuz yaa.

TÜM YORUMLARI OKU (9)