Fenerbahçe Yönetimi ve Futbolcular Maç Sonunda Galibiyeti Sahada Kutlamak İstedi Ortalık Karıştı!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, 1-0'lık Galatasaray galibiyeti sonrası RAMS Park'a geldi. Tüm takım ve yönetim kurulu üyeleri, sahada galibiyeti kutladı. Kutlamalar sırasında kavga çıktı!

Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıması için mutlak galibiyet gereken maçta Galatasaray'ı deplasmanda 1-0'la geçti.

cdnuploads.aa.com.tr

Maçın bitiş düdüğüyle sarı-lacivertli futbolcular, büyük sevinç yaşadı.

cdnuploads.aa.com.tr

Soyunma odasına gidildikten sonra Fenerbahçeli futbolcular, sahaya döndü ve Galatasaray'ın sahasının ortasında bayrak açtı.

Ali Koç ve yönetiminin sahaya gelmesiyle de ortalık bir anda karıştı. Galatasaray'ın stadyum ışıklarını kapattığı ifade edildi.

Kavgaya dönüşen tartışmada Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, stat müdürü ve yetkililer ile Başkan Dursun Özbek'in şoförünün darbe aldığı görüldü. (DHA)

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a Yönelik Flaş Sözler!
Derbi Galibiyeti Sonrası Fenerbahçe'den Galatasaray'a Mauro Icardi Göndermesi

Popüler İçerikler

A Milli Futbol Takımımız Çekya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Son 16'da!
Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!
YORUMLAR
19.05.2024

Mafya bozuntusu başkan. Çirkef futbolcu, çirkef taraftar... Fenerbahçe Türk futbolunun yüz karasıdır.

19.05.2024

Dedi Fransız işgal kuvvetlerinin ülkeyi işgal edip gidip konuşma yaptığı kulübün taraftarı, uefa kupası sonrası ülkeye dönmek yerine pensilvanyaya özel uçaklarla giden oyuncularındır çirkef. Stadında ölen rakip takım taraftarına ithafen ''seni sevmeyen ölsün'' diye alay etmektir çirkef taraftarlık. 139 penaltı kazanıp hala aklanmış bir şike davasıyla rakibine bel altı vurmaktır çirkeflik.. Neyse biz milli mücadelede kan ter dökenlerin kurduğu kulübün taraftarlarıyız. Siz ise Metin Oktayları unutmuş bir kulübün taraftarları...

19.05.2024

Bu ne ya mafya gibi hiç yakıştıramadım

19.05.2024

Zamanında kupayı stadında verdirmemek için stadın ışıklarını kapatıp, basın mensuplarının flaşları ve kamera ışıkları ile kupa alınmıştı. Böyle bir hadise varken, stadın ışıklarının kapatılmasına tepki göstermeleri ilginç. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmamalısın. Sonucu böyle olur.

TÜM YORUMLARI OKU (57)