Fenerbahçe'yi Fernandao, Nani ve Van Persie Taşıdı

Lig'in ilk yarısını 40 puanla Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de 17 maçlık bölümde gol yükünü üç futbolcu taşıdı. Bu maçlarda atılan 27 golün 18'ini Fernandao, Nani ve Van Persie kaydetti. 

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 40 puanla Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de 17 maçlık bölümde gol yükünü üç futbolcu taşıdı.

Takımın hücum hattında yer alan Fernandao, Luis Nani ve Robin van Persie altışar gol attı. Fenerbahçe, ligin ilk yarısında 27 gol kaydederken, bu üç oyuncu toplam 18 kez rakip fileleri havalandırarak yüzde 66,6'lık bir katkı yaptı.

Üç golcü isimden Fernandao, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor (2), Torku Konyaspor, Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında gol sevinci yaşadı. 

Van Persie, ligde Çaykur Rizespor, Bursaspor, Beşiktaş, Kayserispor, Mersin İdmanyurdu ve son haftadaki Medicana Sivasspor karşılaşmalarında takımına gol kazandırdı.

Portekizli oyuncu Nani ise Antalyaspor (2), Bursaspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir maçlarında rakip fileleri havalandırdı.

Alper Potuk'tan İki Gol

Sarı-lacivertlilerde bu oyuncuların ardından en golcü isim Alper Potuk oldu. Takımına ilk yarıda 2 gol kazandıran Alper, bu gollerini Osmanlıspor ve Gaziantepspor karşısında kaydetti.

AA

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı