Fenerbahçe'ye Gaziantep'te Coşkulu Karşılama

Spor Toto Süper Lig'de 14'üncü haftada yarın Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan lider FenerbahçeGaziantep'e geldi. 

Saat 16.30 sıralarında kente gelen Fenerbahçe kafilesini Gaziantep Havalimanında çok sayıda taraftar karşıladı. Kafiledeki futbolcu ve teknik heyetin havalimanından çıkışıyla meşale yakan taraftarlar tezahüratla sarı lacivertlilere destek verdi.

Futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, takım otobüsünün havaalanından çıkışına kadar sevinç gösterisini sürdürdü. Bazı taraftarlar ise Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsü konaklayacakları otele kadar eşlik etti. Polis ekipleri de hem havaalanında hem de Fenerbahçe'nin konaklayacağı otel çevresinde önlem aldı.

Fanatik

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Hakim, Perperişan Şarkısının Sözleri Nedeniyle Hapsi İstenen Mabel Matiz'e Sordu: "Bu Şarkı Erkeğe mi Yazıldı"
Bir Gurbetçi, Almanya’da Günlük Asgari Ücretle Neler Alınabildiğini Gösterdi
Süper Kupa, Galatasaray'ı 2-0 Yenen Fenerbahçe'nin Oldu