Fenerbahçe'ye Caner Erkin ve Ba'dan Kötü Haber

Fenerbahçe'de, ağrıları bulunan Caner ve Ba antrenmana katılmadı, iki futbolcunun da Osmanlıspor maçında forma giymesi zor görünüyor.

Spor Toto Süper Lig'de 29 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Caner Erkin ile Abdoulaye Ba'dan kötü haber geldi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımda Caner ve Ba, ağrıları olduğu gerekçesiyle antrenmana katılmadığı belirtildi. İki futbolcunun da Osmanlıspor'la oynanacak karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Bu oyuncuların yanı sıra antrenmanın ikinci bölümünde ağrıları oluşan Michal Kadlec'in çalışmayı yarıda bıraktığı ifade edildi. Çek futbolcunun Osmanlıspor maçında forma giyebileceği aktarıldı.

AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Belediye Başkanı Resmen Duyurdu: En Az Dört Çocuğu Olan Ailelere Ev Müjdesi!
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!