Fenerbahçe ve Sivasspor Taraftarları Tek Bir Ağızdan Teşvik Tekbiri Getirdi!

Fenerbahçe - Sivasspor maçında şehitler anıldı.İki takımın taraftarları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yılı sebebiyle saygı duruşunda teşvik tekbiri getirildi.

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan Süper Lig mücadelesi öncesinde, Yeni Zelanda'da hayatını kaybeden 49 insan için saygı duruşu yapıldı.

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde iki takım futbolcuları ve hakemler bir arada sahaya çıktı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yılı sebebiyle iki takım futbolcuları ile hakemler ellerinde ''Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale'' yazılı pankart ile sahaya çıktı. Mücadele öncesinde şehitler için de saygı duruşunda bulunuldu.

Maç öncesi seremonisinde saygı duruşuna geçen tüm stadyumda, Fenerbahçe ve Sivasspor tribünlerinden teşrik tekbiri sesleri yükseldi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR

Ne kadar başka takımları desteklesek de ayrı siyasi partilere oy versek de konu ortak inançlarımız vatanimiz namusumuz olunca bize kimse karşı koyamaz bir tüfeğin üstüne “konstantinopolis’i camilerden arindiricaz Ayasofya’yı minarelerinden kurtaracağız”diye yazarak savunmasız insanları kahpece sehit ederek aslında bizim yüzyıllardır hala kazandığımızı gösteriyorlar evet terörün acının dini dili ırkı yoktur ama hep fakir ve savunmasız müslümanlar ölüyör bir de suçu diğer din mensuplarına atmıyorum artık öyle bir kaos icine girdikki ben müslümanım diye atıfta bulunanlar bile bu Yezidliklere sessiz kalıyor ama savunmasızı savunan bir adalet vardır bu dünya da ALLAH herkese hakketti adaletti sunacak ve bu şerri yapan ve göz yuman herkes o acıların bedelini ödeyecekler adaletsiz bir dünya da adalet binaları okullari insanları arasında yaşıyoruz Herkesin adaleti şaşar ama Allah’ın adaleti şaşmaz...

Pasif Kullanıcı
17.03.2019

"Teşrik" dir o, teşvik olsa duramazsın

18.03.2019

Saygı duruşunda sessizce bekenir. Slogan atılmaz,marş söylenmez, tekbir çekilmez. Bursaspor maçında da aynı rezilliği yaşadık.

18.03.2019

Uzun zaman sonra sana katılmak güzel

TÜM YORUMLARI OKU (10)