Fenerbahçe TV'den Obradovic'e 'Tükürük' Videosu

Fenerbahçe Kulübü, olaylı Galatasaray Odeabank-­Fenerbahçe maçında Sırp antrenör Obradovic'e tükürdüğü iddia edilen taraftarın görüntülerini yayınladı.

Abdi İpekçi'de oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında yaşanan olaylar gündeme damga vurmuştu.

Galatasaray Odeabank'a 2 Maç Seyircisiz Oynama Cezası

TBF de Galatasaray Odeabank'a, yaşanan saha olaylarından dolayı 2 maç seyircisiz oynama ve 56 bin TL para cezası verilmişti.

Tükürük ya da Ayran Ne Fark Eder: Tribün Terörünün Son Kurbanı Obradovic

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
31.05.2016

maçları çok takip etmiyorum ama hep bu olaylar galatasarayın sahasında çıkıyor. ülker arenada gayet sakin oluyo ama bunu söyleyince sen suçlu oluyorsun. fenerbahçeli değilim..

31.05.2016

Ulan Efes Pilsen (Anadolu Efes) şampiyon olduğu zaman adamların analarını ağlattı fenerliler be, neresine sakin oluyor? (Linki burada; https://www.youtube.com/watch?v=rNndxjfWG8s) Bizden bir salak çıkıp tükürüyor, elbette ayıp ve elbette ceza almalı ama kimse de ak kaşık değil. Kimsenin ağzını açıp kendi takımını savunmaya zerre hakkı yok. Özellikle de fenerin!

31.05.2016

Olum hahaha, lan adam lama mı ordan oraya nasıl tükürsün ? Biz arkadaşlarla küçükken tükürük yarıştırırdık, en iyimiz bile o kadar uzağa atamıyordu.

Adi şerefsiz köpek insan müsvveddesi. Senden taraftarı geçtim insan bile olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (8)