Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'ya Aykut Kocaman'dan Destek Geldi

Göztepe beraberliği ve Lille'e elendikten sonra Fenerbahçe'de en çok tartışılan isim Jose Mourinho oldu. Portekizli teknik direktöre ise sürpriz bir destek geldi.

Şampiyonlar Ligi'nden elenen, ligde Göztepe'ye takılan Fenerbahçe'de ikinci haftadan homurdanmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ise en çok bu homurdanmalardan nasibini alan isimlerden oldu.

Göztepe maçından sonra "Türk futboluna adapte olmam gerekiyor" diyerek kinayeli bir açıklama yapan Mourinho'ya sürpriz bir destek geldi.

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman, bugün katıldığı bir programda Mourinho'nun seviyesini överken Fenerbahçelilere de daha fazla destek çağrısı yaptı.

Mourinho'nun yapabileceklerinin süresini kısaltmayalım diyen tecrübeli teknik direktör, "Süper Lig'de 2013-14'den beri şampiyonluğun uzağında. 2008'den beri Şampiyonlar Ligi'nin uzağında. O günleri atlayıp bugün üzerinden Mourinho'yu tartışırsak yapabileceklerini kısaltırız." açıklamasında bulundu.

Yaşananların bir süreç olduğunu hatırlatan Kocaman, "Fenerbahçe taraftarları bunun bir süreç olduğunu unutmamalı, hedefe giderken hatalar yapacaktır. Ama bu hataları düzelte düzelte gidecektir. Bu insanlar bu seviyeye boşuna gelmedi." dedi.

İlginizi Çekebilir

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Sözünü Tutmak İçin Diyarbakır'a Geldi
Kulüpler Birliği'nde Ali Koç Çatlağı: Galatasaray ve İki Kulüp Bildiriyi İmzalamadı
Arsenal - Wolverhampton Maçında Jesus Saha Ortasında Taciz Edildi

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
18.08.2024

Aykut kocaman hocam doğru demiş eğer sıkıntı olursa yolladığınız da ben buradayım diyor GİBİ.🤔👍💙💛💙💪

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ