Fenerbahçe Taraftarı Çıldırdı! Alınan Kötü Sonuçların Ardından Twitter'dan Yönetime Tepkiler Yağdı

Ligde kötü sonuçlar almaya devam eden Fenerbahçe'de Avrupa Liginde de işler yolunda gitmiyor son olarak alınan 4-1'lik Manchester United mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu taraftarlar sosyal paylaşım sitesi twitter'dan Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya davet etti.

Twitter gündemine ilk sıraya oturan o tepkiler;

ORDlNARYUS

tmcntncr

Ünlü sanatçı Alişan da destek verenler arasındaydı...

YeniAlisan

Fenerizmnet

GFBEUROPE

Gurdugo_

CanTurkmen01

YildirimVolkan

kazarre13

cakirbalcomtr

SARlKANARYALAR

prisoneerss

smhgler35

hichmet

eyupsabribey

67burakkerem

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.10.2016

Artur zico 1m dolar fark için kovdun bu adam tarihinde görmediğin başarıyı verdi sana ersun yanal takımı şampiyon yaptım dedi diye kabullenemedin ben yaptım dedin egon sayesinde kovdun aykut kocaman kaçan pen6 yüzünden benficaya elendi finalden döndü kovdun alex de souzayı yine egon yüzünden takımdan kopardın ki adam ağlayarak gitti o gece belkide fb taraftarının yarısı ağladı diğer yarısıda ağlamaklı oldu ve diğer takım taraftarları bile bu olaya üzüldü geldiğin ilk yıldan bu yana gs bizden çok aşağıdayken şu an üstümüzde oldu ki 3 temmuz olayına sığınma juventus ligden düşmesine rağmen topladı ve şampiyon oldu sen inşaat işine geri dön bizde huzur bulalım artık sen ve kabinen bu işten anlamıyorsunuz bırakın anlayan biri gelsinde bizlerde sizlerde huzur bulalım #yönetim istifa

21.10.2016

Adam rekorunu sağlama almak istiyor olabilir.

AZİZ YILDIGGIMM ADAMDIR ADAM. İSTİFA FALAN ETMESİN.... aziz başkan duy beni sakın istifa etme. şunun şurasında bizim 5. yıldızı takmamıza 4 şampiyonluk kaldı. sen gidersen nasıl takarız amk gitme :)

21.10.2016

Adam Galatasaray için daha ne yapsın ? Dursun'un kellesini kurtardı. GS ile adı anılan topçuları topladı takımını bok etti. Sahasında GS'ye kupa verdi. Tüpçünün peşinden BJK bile toplandı. Az daha sıksa TS'yi bile kurtaracak ;)

21.10.2016

Aziz Başkanla konuştum. "Başgan allem ettin kallem etin Fenevini bitirdin yetmedi ligin içine ettin. Seni başganlık seçildiğinde doğan bebe seneye askere gidiyor, o sene doğan pandalar bile öldü ama sen hala koltukdasın. Kalk birazda kardeş otursun aha bak olmii işte olmiği" didim. Baktım gözümden iki damla yaş aktı. Adam artık nasıl dolduysa dili çözüldü. "Galatasaray'ın her nevi başarısına şahit oldum. Şampiyonlar ligi şampiyonu olmadan gitmem" dedi.

TÜM YORUMLARI OKU (13)