Fenerbahçe 67-65 Darüşşafaka Doğuş

Sarı lacivertliler, Bursa’da düzenlenen FIAT Türkiye Kupası’nda Darüşşafaka Doğuş’u 67-65 yenerek kupayı müzesine götürdü.

Darüşşafaka Doğuş maçın başında Jamon Gordon ile potaya giderek sayı buldu ve 12. dakikada 12-8 öne geçti. Fenerbahçe, Daçka’nın hücumdaki kötü tercihlerini hızlı hücumlarla cezalandırıp 8-0′lık seri buldu ve ilk periyodu 21-18 önde kapattı.

Fenerbahçe sürekli potaya giderek hücum ederken farkı giderek açtı. Kısalarıyla skor bulmayı sürdüren sarı lacivertliler 17. dakikada 35-24 öne geçti. Darüşşafaka Doğuş eşleşmeli 1-2-2 alan savunmasıyla Fenerbahçe’nin düzenini bozarken 0/6′dan sonra Markoishvili’nin üçlüğü farkı 5 sayıya kadar çekti. Fenerbahçe soyunma odasına 38-33 önde gitti.

Darüşşafaka Doğuş ikinci yarıda dışarıdan isabetleri bulmaya başladı. Redding ve Mehmet’in ardından Markoishvili’nin üst üste 2 üçlüğü ile Daçka takibini sürdürdü. Fenerbahçe hücum ribauntları ve Bogdanovic ile önde kaldı ve son bölüme 56-51 önde girdi.

Uzun Daçka 5′i Ada’m değişerek sert savunma yaparken hücumda da dışarıdan yüzde giderek arttı. Markoishvili’ye Wilbekin de katılınca Darüşşafaka 59-57 öne geçti. Fenerbahçe kısalıp adam değişmeli savunmasıyla etkili olurken Darüşşafaka Wilbekin ile Vesely’nin üstünden bulduğu şutla bitime 15 saniye kala 65-64 öne geçti. Fenerbahçe kalan sürede ikinci şans ribaundunu alıp Bogdanovic ile şutu buldu ve maçı 67-65 kazandı.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.02.2016

Ne maçtı beeee :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ