Fenerbahçe Seriyi Eşitledi

Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe ilk maçta 3-1 kaybettiği Galatasaray FXTCR'yi 3-0 yenip seriyi son maça taşıdı.

Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe, Galatasaray FXTCR'yi - yenerek seride durumu 1-1'e getirdi.

İlk maçı 3-1 kaybeden Fenerbahçe, evinde oynadığı 2. maça çok hızlı başladı. İlk sette teknik molaları 8-5 ve 16-11 önde geçen Fenerbahçe, rakibini ilk setin son bölümündeki üstün oyunda 25-14 yendi ve maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sete de hızlı başlayan Fenerbahçe, ilk teknik molaya 8-4, ikinci teknik molaya da 16-7 önde girdi. Son bölümde skor avantajıyla kendini sıkmayan Fenerbahçe, seti 25-14 aldı ve maçı 2-0'a taşıdı.

Son sete iyi başlayan ise Galatasaray oldu. İlk teknik molaya 8-3 önde giren sarı kırmızılılar setin ortasından itibaren üstünlüğü rakibine kaptırdı. Fenerbahçe 2. teknik molaya 16-14 geride girse de maçta iyi bir geri dönüş yaparak uzayan seti 26-24 kazandı ve maçı da 3-0 kazandı.

Böylece seride durum 1-1'e geldi. İki takım arasında serinin 3. maçı 7 Nisan'da (yarın) yine Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Burhan Felek'te oynanacak. Maçı kazanan takım, play-off serisinde yarı finale çıkacak.

Eurosport

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!