Fenerbahçe'nin Yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu Oldu!

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerinde Şekip Mosturoğlu, 1177 oy alarak yeni başkan seçildi.

Sarı-lacivertli kulübün Seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantısı, bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Şekip Mosturoğlu, 1529 oyun kullandığı seçimde sandıktan birinci çıkan isim oldu. 1177 oy alan Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak 3 yıl boyunca görev yapacak.

Seçimin ardından açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Güzel bir günü daha geride bıraktık. Şekip Mosturoğlu ve ekibini tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Güzel bir süreci hep birlikte tamamladık." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 🙌

Arda Güler’in Real Madrid Oyuncusu Arkadaşlarına Sezen Aksu’dan “Yalnızca Sitem” Dinlettiği Anlar
Yine Güzel Haber Geldi: Arda Güler Real Madrid Formasıyla İkinci Golünü Attı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İtalya Başbakanı Meloni'nin Mozambik Cumhurbaşkanını Görünce Verdiği Tepki Viral Oldu
Cem Küçük İletişim Başkanlığı'ndan İstifa Eden Furkan Torlak'a Yüklendi
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
YORUMLAR
27.04.2024

Yine boş boş işler şampiyonluk martta kupa nisanda lig ve avrupa uçtu. Bi bok yiyemedin ali koç

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ