Arda Güler'in Alex'in Tahtına Göz Kırptığı Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçına Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

Süper Lig'de 2. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Lige kötü bir başlangıç yapan Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısında da istediği sonucu alamadı. Fenerbahçe'nin 6-0 kazandığı maça oyuna 69. dakikada giren Arda Güler damgasını vurdu. Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bıraktırdı.

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında yaşananlara ve sosyal medyadan yansıyanlara birlikte bakalım.

İlk yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe 8. dakikada Joshua King ile durumu 1-0 yaptı. Kasımpaşa'da Hasan Emre Yeşilyurt 16. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Rakibi 10 kişi kaldıktan sonra Fenerbahçe frene basmadı. Dakikalar 34'ü gösterdiğinde Enner Valencia, 45. dakikada ise Emre Mor fileleri havalandırdı. İlk yarı 3-0 Fenerbahçe lehine sona erdi.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Joshua King'in büyük çabasının ardından verdiği asistle Enner Valencia durumu 4-0'a getirdi.

Oyuna sonradan giren Fenerbahçe'nin 10 numarası Arda Güler müthiş 2 gol atarak durumu 6-0 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

Maçın ardından Fenerbahçe'ye ve özellikle Arda Güler'e tebrik yağdı.👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
15.08.2022

6 tane atılırmı be ? oha FENERBAHÇEEEEEEEE💙💛🧿👊

15.08.2022

Kaçan çok fazla pozisyon olsa da izleyeni keyiflendirmiş olan bir maçtı. Evimizde Adana'yı konuk edeceğiz haftaya. Bu başarıyı oraya da taşıyabilirsek, ki bu konuda oldukça umutluyum, Fenerbahçemiz çok yol katedecektir. Ama önce Austria Wien. İnşallah önce Avrupa. Bastır Kanarya.

16.08.2022

Bir Beşiktaş'lı olarak bu Arda Güler'i çok beğeniyorum helal olsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ