Fenerbahçe'nin Hello Kitty ile Anlaşmasından Doğan Pozisyonu Gole Çeviren 16 Mizahsever

Fenerbahçe sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Ancak bu anlaşma diğerlerinden biraz daha farklı oldu. Fenerbahçeli anne ve kızlara yönelik yapılacak olan çalışmalarda Fenerium ürünlerinde Hello Kitty markası kullanılacak. E durum böyle olunca da yapılan sponsorluk anlaşması da sosyal medyada epey yankı buldu.

1.

@Cimbomist14

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
06.09.2016

Galatasaray anlaşsaydı da aynı şeyi yazardım. Şuraya gelen yorumlar bile ülkemizde kadının nasıl hor görüldüğünü aşağlandığını kanıtlar vaziyette. KOZ ÇOCOK MORKOSO O BO KORO POMBO FOLON OHOHOHO KOZLOR. Fenerbahçe'nin en sevdiğim yönlerinden biridir ürünlerinde tek bir taraftara odaklanmaması. Diğer bazı klüpler gibi tek erkeklere veya tek futbola odaklanmıyor,her yaştan her taraftarına takımınım renklerini aşılamaya çalışıyor. Bir kız çocuk tabiikide hello kity li ürünü maskülen bir tişörte tercih edecek ve feneriumun bunu düşünmesi çok hoş. Buradan her yaş ve cinsiyeti düşünen futbol taraftarlarının çoğunluğuna göre hareket etmeyen Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.

06.09.2016

Aynen sonunda mantıklı biri futbol sadece erkeklerin değil sonuçta güzel açıklamışsın

07.09.2016

Fenerbahçe'yle bu kadar dalga geçen Galatasaray'lılar, geçmişiniz de pembe formanız ile Arda Turan'ın 'or..pu rengi' tabirini unutmayınız ..

07.09.2016

Güzel dedin kardeş.Ağzına sağlık😄

07.09.2016

Barcelona, Milan gibi nice kulüp yapıyor bunu. Olay zaten anne ve kızları için yapılmış. IQ seviyesi düşük espri kasmak anlamsız.

TÜM YORUMLARI OKU (79)