Fenerbahçe'nin Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray Derbisi Sonrası Sürpriz Seçim Açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü'nün 30-31 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamazsa 8-9 Haziran'da gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kuruluna adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, kritik Galatasaray galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, şampiyon olmaları halinde seçimi kaybetme şansına değindi.

Sarı-lacivertli kulüpte heyecanla beklenen seçim öncesinde Aziz Yıldırım, kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Kalamış'ta bulunan bir restorana tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde mekana giren başkan adayı, düzenlenen yemekte konuşma yaptı.

71 yaşındaki eski başkan, şunları söyledi. 👇

'Fenerbahçe'nin galip gelmesi, şampiyon olması hepimizi mutlu eder. Galatasaray maçı için 'Biz Galatasaray'ı yeneceğiz.' dedim. Öyle bir noktaya geldik ki, şampiyon olursak başkanlık ve yönetim kurulunu kazanma şansımızı kaybederiz. Ama yine de Fenerbahçe şampiyon olsun. Çocuklar 10 yıldır mutlu olmuyordu. Şampiyon olursak Fenerbahçeli çocuklar üzülmeyecektir'

Yıldırım, Fenerbahçe'de amatör branşların başarılı şekilde devam ettiğini dile getirdi.

'Biz spor kulübüyüz. Amatör branşlar bizim bıraktığımız şekilde devam ediyor. Dörtlü Final'e çıkan takımımız inşallah şampiyon olup ikinci kez bu kupayı getirir. Seçimde kim kazanırsa kazansın, Fenerbahçe camiası 3 Temmuz'da olduğu gibi birlik, beraberlik içinde devam etmelidir. Kim seçilirse seçilsin, hiç önemli değil. Biz Fenerbahçe'yiz, en büyüğüyüz, en büyük olmaya da mecburuz. Kuva-yi Milliye'yi canlandıran kulüptür burası. 3 Temmuz'da bunu gördük. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti'ne sarılalım ve bu ülkenin ileriye gitmesi için çalışalım. Hepinizi çok seviyorum. Biz Fenerbahçe'yiz. 1919'dan bu yana bu cumhuriyetin kuruluşu için her şeyi yaptık. Onun için Fenerbahçe'ye sahip çıkmalıyız, kavga değil barış yapmalıyız”

Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçeli Futbolcu Mert Hakan Yandaş'a Ağır Sözler Söyledi!
Fenerbahçe Yönetimi ve Futbolcular Maç Sonunda Galibiyeti Sahada Kutlamak İstedi Ortalık Karıştı!
Derbi Galibiyeti Sonrası Fenerbahçe'den Galatasaray'a Mauro Icardi Göndermesi

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
YORUMLAR
22.05.2024

kimse inanmıyordu futbolcular İsmail Kartal hariç Ali koç sadece belki diyodu öyle bı galibiyetki hemde 10 kişi herkes ama herkes hesaplarını tekrar düşünmek zorunda kaldılar Lami cimi yok futbol sahada hakeme rağmen Cimbom şampiyon 19.05 diye getirenlere gelenlere rağmen şut cektirmeden kazanılır olduğunu gösterdiler Fenerbahçenin hocası varken derbi öncesi kenetlenicekken ortaya çıkmanın yanlış olduğunu da bu açıklama anlatıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ