Fenerbahçe Ligden Çekiliyor mu? TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik Çok Net Konuştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesinde iftar yemeği düzenlemişti. Yemekte neler konuşulduğu merak edilirken Şenes Erzik'ten ligden çekilme ihtimaline dair net yanıt geldi.

Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçe yönetimi, kongre kararı almış, önlerinde ligden çekilme dahil 3 seçenek olduğunu ifade etmişti.

Başkan Ali Koç, kongre öncesinde geçmiş dönem yöneticilerinin de davet edildiği iftar yemeğinde alınması gereken kararlara dair fikir alışverişinde bulunmuştu.

Koç'un iftar yemeğine katılan TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, organizasyon sonrası Fenerbahçe'nin ligden çekilme gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Milliyet'e konuşan Erzik, "Ligden çekilme diye bir şey yok" ifadesini kullanarak şunları söyledi 👇

"Kanaatim 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula herkes gelecek, gerekli çoğunluk sağlanacak. Ligden çekilme diye bir şey yok.

Orada konuşanların hepsi başkana destek verdi ama çekilme yönünde bir karar çıkmasını istemedi. Zaten doğrusu da bu."

Bu haberler de ilginizi çekebilir 🙌

Xabi Alonso'dan Ders Aldıktan Sonra Grimaldo'nun Attığı Harika Frikik Golü
Fotoğrafları Çok Konuşuldu: Performanslarıyla Sezona Damga Vuran Barış Alper Yılmaz ve İsmail Yüksek İtalya'da
Süper Lig'e Verilen Milli Araya İsyan Eden Fenerbahçeli Taraftar Herkesi Güldürdü

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
29.03.2024

Bir fenerbahçeli olarak ali koç'un yaptığı taktik belli. Futbolcuların daha az ceza alması için "bağ satarım köyü haaaa" taktiği. Boş yapıyor. Bir an önce bırakması dileğiyle :) 💛💙💛💙

29.03.2024

Osayi ceza almasın diye bilmem kaç bin kişi ile kongre mi yapacak,manyak mısınız oğlum siz nasıl bir kafa bu

29.03.2024

Her zaman ki Fenerbahçe şımarık çocuklar gibi istediğimi vemezseniz giderim diye ağlıyor eee bir siktir git bir ara da adam yerine koyalım adam gibi sözünde dur bir kere de.

29.03.2024

Cincon,tff .mhk ,üçüz sıçıp bokunuzla oynasanizya en azindan onurlu Bjk şerefli FB boşuna transfer yapmaz ligdenasil olsa mhk den de tff den de 11 tane cinconlu çıkar.sıç oyna dön oyna

29.03.2024

yaşlı başlı adamlar iki haftadır yalandan kafa ütülüyorlar. hala daha 'ali koç ligden çekilecekti de biz engel olduk' diye ayak yapıyorlar. ali koç yarın çıkıp 'ligde kalmak fenerbahçe'nin menfaatinedir. ligden çekilelim diyenler fenerbahçe düşmanıdır' dese ona da elinde tuzla koşacak çok fazla hıyarsever var. konfora bakar mısınız. siz milattan önceki şampiyonluklar ve ligden çekilme yalanlarıyla hipnoz edilirken, galatasaray 5. yıldıza koşuyor. ha gayret fenerbahçeli kardeşlerim. az daha sabır. göreyim sizi :d

TÜM YORUMLARI OKU (15)