Fenerbahçe, Avrupa'ya Veda Etti

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak, Avrupa'ya veda etti.

90' | Karşılaşma sona erdi.

Maç sonucu | Fenerbahçe 1-1 Krasnodar

Topla oynama: %59-%41

Pas yüzdesi: %73-%67

Toplam şut: 21-8

İsabetli şut: 7-4

Gelişen Krasnodar atağında Laborde'nin ceza sahasından yaptığı vuruş savunmadan dışarıya gitti.

Şener'in sağ kanattan ortasında Stanislav Kritsyuk yumruklayarak topu uzaklaştırdı. Sonrasında topu alan İsmail ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunda Stanislav Kritsyuk topu çıkardı. Fenerbahçe korner kullanacak.

Mehmet serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sağ kanatta topla buluşan Şener'in ortasında savunma topu karşıladı ancak top kısa düştü. Bu topu alan Alper'in ceza sahası içinden yaptığı vuruş üstten dışarıya gitti.

Lens top kaybı yaptıktan sonra gelişen atakta sol kanattan ceza sahasına giren Ramirez Şener'den sıyrıldı ve şutunu çekti. Onun vuruşunda top az farkla yandan dışarıya gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçe başladı.

45' | İlk yarı sona erdi.

İlk yarı | Fenerbahçe 1-1 Krasnodar

Topla oynama: %61-%39

Pas yüzdesi: %73-%67

Toplam şut: 11-2

İsabetli şut: 4-2

⚽ [GOL!] 41' Souza | Fenerbahçe 1-1 Krasnodar

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Şener'in ortasında Stanislav Kritsyuk topu yumrukladı ancak top kısa düştü. Sonrasında ceza sahasında topu alan Alper yanındaki Sow'a pasını verdi. Sow'un boş kaleye yaptığı vuruşta top üstten dışarıya gitti.

19' | Volkan %100'lük pozisyonda gole izin vermedi

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

⚽ [GOL!] 7' Smolov | Fenerbahçe 0-1 Krasnodar

Fenerbahçe savunmasında Skrtel'in yaptığı pas hatası sonrası kaleciyle karşı karşıya kalan Smolov topu ağlara gönderdi.

İsmail uzaktan şansını denedi. Onun vuruşunu kaleci çıkardı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak. Lens korneri paslaşarak kullandıktan sonra ceza sahasında topla buluşan Sow'un şutunu kaleci çıkardı. Sonrasında ceza sahasında oluşan karambol sonrası topu tekrar alan Sow bir kez daha şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.

1' | Maç başladı

Karşılaşmaya Krasnodar başladı.

  • Fenerbahçe, evinde oynadığı son dokuz Avrupa maçını kaybetmedi (8G 1B) ve bu maçlarda sadece üç gol yedi.

  • Fenerbahçe, Rus takımlarıyla Avrupa kupalarında oynadığı yedi maçın ikisini kaybetti (2G 3B) ve bu maçların sadece birinde gol atamadı (10 gol).

  • Moussa Sow, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi gruplarında oynadığı son dört maçta üç gole katkıda bulundu (iki gol, bir asist).

  • Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'un (146) ardından en fazla hava topu kazanan takım Fenerbahçe (137).

  • Fenerbahçe forması giyen Josef de Souza bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde en fazla ikili mücadele kazanan üçüncü oyuncu (59). İlk iki sırada ise Raul Garcia (63) ve Wilfred Ndidi (69) var.

  • Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde sadece Aduriz (28) ve Alain Nef (33) Skrtel'den daha fazla hava topu kazandılar (26).

  • Krasnodar forması giyen Joaozinho takımının bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde attığı dokuz golün dördüne katkıda bulundu (üç gol ve bir asist).

  • Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlar hariç yediği gollerin en büyük bölümünü sağ ayakla atılan şutlardan ağlarında gören iki takım Krasnodar (%88) ve Fenerbahçe (%86).

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
22.02.2017

Aziz Dick'ti bıraktı

Pasif Kullanıcı
22.02.2017

Kova volkan yakmazsa bizi, İsmail maçı tamamlayabilirse, Alper'in top ayağına dolaşmazsa,Şener kademe hatası yapmazsa, Josef hücüma katkı verirse ve en önemlisi van Persie'nin canı isterse eleriz. Çok da zor değil!!!!!!

22.02.2017

Ben Türk taraftarı kadar acıdan zevk alan başka millet de taraftar da görmedim,Son dakika frikiğiyle gelen avrupa şampiyonası vizesini başarı diye bu millete kaktırmaları da bunun kanıtıdır. Biri de çıkıp "hadi ordan deyyus !!! yürüyerek gitmemiz gerekirdi finallere " diyemedi Terim'e, aynı şey Aziz için de geçerli, deyim yerindeyse kulübün anasını s..., ben kendi takımımın maçını izlerken uyuyakalıyorum, heyecan yok , ruh yok, zevk yok, sistem yok, sadece ve sadece aziz hegemonyası altındaki rezil bir takım görüyorum. Aziz'in hayatındaki tek doğrusu Joahlim löw ve zico'ydu, löw zamanındaki futbolun halen tadı damağımda, şampiyon olmasak da o futbol efsaneydi, zico da aynı şekilde, ama o işleyen takımı bile bozmakta tereddüt dahi etmedi aziz, demek ki tecavüzden zevk alıyor fener traftarı diyecek birşey yok, bu adamı devirmedikçe geçmiş olsun .....

TÜM YORUMLARI OKU (20)