Fenerbahçe-Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe-Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe evinde Karagümrük'ü konuk ediyor. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca karşısına çıkan sarı-lacivertliler taraftarından büyük bir beğeni topladı. Fenerbahçe'nin ligde nasıl bir performans sergileyeceği ise herkes tarafından merak ediliyor. Peki Fenerbahçe-Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Karagümrük maçı hangi kanalda? İşte detaylar 👇

Fenerbahçe'nin Yükselen Formu

Son olarak UEFA Avrupa Ligi B Grubu maçında AEK Larnaca'yı konuk eden Fenerbahçe taraftarının beğenisini toplayarak sahadan 2-0 galip ayırldı. Oynadığı son 5 maçı da kaybetmeyen Fenerbahçe ligde son olarak ise Beşiktaş deplasmanına çıktı. Sarı-lacivetliler maçtan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 1 de mağlubiyet aldı ve 14 puanla 7. sırada yer alıyor. Sakatlıkları bulunan Luan Peres, Mert Hakan Yandaş ve Nazım Sangare Karagümrük karşısında forma giyemeyecekler.

Karagümrük'ün Galibiyet Hasreti Sürüyor

Ligdeki son 5 maçını kazanamayan Karagümrük son olarak İstanbulspor'a 2-1 mağlup oldu. 7 maçta yalnıza 1 galibiyet alan Pirlo ve öğrencileri diğer 6 maçtan ise 3 beraberlik 3 mağlubiyet ile ayrıldı. Karagümrük 6 puanla 14. sırada yer alıyor. Sakatlıkları bulunan Colin Kazım, Ricci, Efe Tatlı ve Baniya Fenerbahçe deplasmanında forma giyemeyecekler.

Fenerbahçe-Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe-Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

9 Ekim Pazar günü saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan görev alacak. Maç beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir 👇

VAR'da Görev Alan Hakemler Ne Kadar Kazanıyor? En Çok Kazanan Hakemler Belli Oldu
Temsilcilerimizin UEFA Gelirleri: Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir, Sivasspor Avrupa'dan Ne Kadar Kazandı?

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler