Fenerbahçe-Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe-Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası arası öncesinde son lig maçında evinde Giresunspor'u konuk edecek. Geçen hafta Sivasspor'u 1-0 ile geçen sarı-lacivertliler ligde liderliğini sürdürüyor. Giresunspor ise son maçında İstanbulspor'u 3-2 mağlup ederek haftalar sonra üç puan ile tanıştı. Maç saati yaklaştıkça taraftarlar maça dair detayları araştırıyor. Peki Fenerbahçe-Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Giresunspor maçı hangi kanalda? İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Son Durum

Fenerbahçe, ligdeki son maçında Sivasspor karşısında 10 kişi kalsa da maçı 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Sakatlıkları Gustavo Henrique, Luan Peres ve Mert Hakan bireysel olarak çalışmalarına devam ettirirken kırmızı kart cezalısı Michy Batshuayi de Giresunspor karşısında sahada olamayacak.

Giresunspor'da Son Durum

Ligdeki sekiz maçlık galibiyet hasretine geçen hafta evinde konuk ettiği İstanbulspor'u mağlup ederek son veren yeşil-beyazlılar, son maçında sahadan 3-2'lik skorla galibiyete uzandı. 12 puanla 15. sırada yer alan Giresunspor'da Hayrullah Bilazer'in dışında sakat veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

Fenerbahçe-Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe-Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

12 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'da başlayacak olan karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu