Fenerbahçe, Galatasaray'ın Geriye Dönük Hakem Kararlarının İncelenmesi Teklifini Kabul Etti

Fenerbahçe, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu'na yanıt verdi. Sarı-lacivertli ekip, Hatipoğlu'nun hakem kararlarıyla ilgili önerisini kabul ettiklerini duyurdu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, NTV Spor'da katıldığı bir programda hakem kararları hakkında "son 2 yıl 8 haftalık bölüm yeniden değerlendirilsin kim ne kaybetmiş, ne kazanmış bakılsın" demişti.

İbrahim Hatipoğlu'nun iki tarafın da kabul edeceği hakem otoriteleri tarafından yapılmasını istediği incelemeye Fenerbahçe'den yanıt geldi.

Fenerbahçe, yapılan teklifi kabul ettiklerini belirterek, bu sezonun ilk 8 haftasının değerlendirmesini yapmaya hazır olduklarını duyurdu.

Fenerbahçe, "NTV kanalında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İbrahim Hatipoğlu’nun önerisine yönelik açıklamamızdır" diyerek sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Açıklamanın devamı şu şekilde:

İlginizi Çekebilir

Kenan Yıldız'ın İzlanda Maçı Performansını İtalyanlar Övgüye Boğdu
Beşiktaş'tan Sonra Azerbaycan'a Giden Fernando Santos Galibiyeti Unuttu
Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica Transferi Sonrası Performansı Sosyal Medyada Farklı Yorumlara Konu Oldu

Popüler İçerikler

Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
Oğuzhan Uğur'dan 3. Madde 'Ayarı Veren' Hüseyin Çelik'e Sert Gönderme: "Siz Andımızı Küt Diye Kaldırmıştınız!"
YORUMLAR
15.10.2024

looserbahce yine her yolu deniyor

Halka da açıklayacaksınız ama. O hakemlerin yorumları konuşmaları vs. TFF YT kanalı acayip izleyici kasar. Diyeceğim ama, yönetim gereği çok bi beklentim yok. İnşallah beni yanıltırlar da, Trükiyede futbolseverler olarak adil ve gerçekçi değerlendirmeleri dinleriz. TV lerde nette o kadar konuşan yorum yapanlardan bakalım kaçı ben varım izlemeye diyecek? hodri meydan. Fırat Aydınus' undan tut da diğer taraftaki eyyamcı ama boş konuşan eski diğer tüm hakemlere kadar. (Bu arada Fırat Hoca' nın kararlarını ve açıklama izah tarzını gerçekten beğenirim. )

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ