Fenerbahçe - Galatasaray Derbilerinin Unutulmaz İsmi Volkan Demirel'den İddialı Açıklamalar Geldi

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi deyince akla gelen isimlerden biri de Volkan Demirel. Şimdilerde teknik direktörlük ve yorumculuk yapan Volkan Demirel, Fenerbahçe formasıyla hem başarılı hem de tartışmalı birçok performansa imza attı. Derbi öncesi konuşan Volkan Demirel yine iddialı konuştu.

Hem performansıyla hem kavgalarıyla derbilerin tartışmalı ve unutulmaz figürlerinden olan Volkan Demirel, Fenerbahçe - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Fenerbahçeliler için Galatasaray maçlarının bayram olduğunu söyleyen Volkan Demirel, bu maçların ne anlama geldiğini de ilginç bir örnekle açıkladı.

Volkan Demirel, "Şu anki derbiye çıkayım yarın, aynı performansı sergilerim" dedi. Biraz kilosu olsa da değişen bir şey olmayacağını söyleyen Volkan Demirel bu derbilerin hissinin böyle bir şey olduğunu anlattı.

Volkan Demirel, "Biraz kilo aldık tamam ama üç gün antrenman yapsam yarınki maçta çok net oynarım ve aynı performansı sergilerim, böyle maçlar bunlar" dedi.

Volkan Demirel'in kariyer istatistiklerinde en önemli noktalardan biri de Kadıköy'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a hiç derbi kaybetmedi.

İlginizi Çekebilir

Arda Turan, Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Öncesi Konuştu: "Galatasaray Kazanırsa Mutlu Olurum"
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
İlk Gol Ondan Geldi: Eski GS'li Yeni Benfica'lı Kerem Aktürkoğlu Kızılyıldız Maçının İlk Golünü Attı

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!