Fenerbahçe-Galatasaray Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe-Galatasaray Basket Maçı Hangi Kanalda?

TOFAŞ'ın bu sene 22. kez düzenlediği Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nda finale çıkan takımlar belli oldu. İlk maçında Gaziantep Basketbol'u son saniye basketi ile geçen Fenerbahçe Beko, turnuvanın ev sahibi TOFAŞ'ı mağlup eden Galatasaray Nef ile finalde karşılaşacak. Maçın başlamasına saatler kala taraftarlar maç hakkndaki bilgileri merak ediyor. Peki Fenerbahçe-Galatasaray basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Galatasaray basketbol maçı hangi kanalda? İşte detaylar.

Cevat Soydaş Turnuvasında Fenerbahçe Finalde

TOFAŞ'ın ev sahipliğinde düzenlenen Gaziantep Basketbol, Fenerbahçe Beko ve Galatasaray'ın katıldığı turnuvada ilk maçlar oynandı. Fenerbahçe Beko ilk maçta Gaziantep Basketbol ile karşılaştı. Maçı son saniye basketi ile 88-86 kazanan sarı-lacivertliler turnuvada adını finale yazdırdı. Galibiyette Edwars 23 sayı ile önemli rol oynadı.

Galatasaray TOFAŞ'I Mağlup Etti

Turnuvanın ev sahibi TOFAŞ ile karşılaşan Galatasaray Nef maçı 84-79'luk skorla kazanarak adını finale yazdırdı. Dylan Ennis'in 20, Braian Angola-Rodas'ın da 19 sayılık katkısı galibiyette önemli rol oynadı.

Fenerbahçe-Galatasaray Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe-Galatasaray Basket Maçı Hangi Kanalda?

Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası final maçı 16 Eylül Cuma 19.30'da başlayacak. Mücadele TOFAŞ'ın resmi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TOFAŞ Youtube

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!