Taraftarın Maslak İl Jandarma Komutanlığı’na gidişinin ardından kulüpten yeni bir açıklama yayınlandı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
'Kamuoyuna Bilgilendirme
Yaşanan sürece ilişkin olarak kamuoyunda oluşan bazı yanlış anlamaları gidermek amacıyla bir bilgilendirme yapılması ihtiyacı doğmuştur.
Başkanımız Sayın Sadettin Saran, devam eden adli süreç kapsamında, ilgili makamların yönlendirmesi ve gözetimiyle birlikte kulübümüzden kendi aracıyla Maslak İl Jandarma Komutanlığı’na gitmiştir. Süreç, başından itibaren son derece sakin ve medeni bir şekilde yürütülmüştür.
Başkanımıza, ilgili birimler tarafından gerekli tüm kolaylıklar sağlanmış olup; Sayın Başkanımız da sürecin her aşamasında yapıcı ve sorumlu bir tutumla eşlik etmiştir.
Sürecin bu aşamasında, yüce Türk yargısına güvenmek ve itidalli bir duruş sergilemek, her Fenerbahçeliden en önemli ricamızdır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.'
yakında FB taraftarı herkes bu suçu işlemiştir diye skmsonik birşey uydurup taraftarı da işin içine çekerler..
İyice kafayı yediniz ne yapacak taraftar gözaltından mı çıkaracak ? Yada bu adam tutuklansa koskoca fenerbahçe kulübü yıkılacak mı ? Gaza getiriyorsunuz milleti gazla çalışan 3-5 bilgisi yok fikri olanı yok fenerbahçe başkanı diye böyle olmuş yok bilmem ne… 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Ülkede içiciliğin tek cezası ilk yakalanmada denetimli serbestliktir tutuklama olmaz hatta mahkemeye bile çıkarmazlar uğraşmaz kimse testin sonucuna göre denetimi verip geçerler..Ama yok birisi ifadesinde bana bu temin etti/getirdi/verdi derse yada bir delilde bu yönde adın geçerse işin rengi değişir işte… Sanki cami avlusundan aldılar adamı a monaco 🤦🏻♂️🤦🏻♂️