Fenerbahçe'den Manchester United'a Giden Altay Bayındır İsyan Etti

Manchester United'a geldiği günden beri sadece bir resmi maçta forma giyen Altay, sonunda isyan etti. United Review 'a röportaj veren Altay, forma giyemediği için hissettiklerini anlattı.

1 Eylül 2023'te imza attığı Manchester United'ta henüz 1 resmi maça çıkan Altay Bayındır, verdiği röportajda bu konu hakkındaki sitemlerini paylaştı.

"Oynamak tabii ki önemli çünkü, oyunda kendinizi gösterirseniz. Herkes bunu görebilir" diyen Altay, antrenman performansında da sorun olmadığını ima etti. Altay:

'Tabii ki sıkı çalışmanız ve kendinizi antrenmanda göstermeniz gerekir. Ama bunlar iki farklı şey. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Kendinizi oyunda ve sahada göstermeniz gerekir.'

Sadece bir maç oynadığını ve bunun yeterli olmadığını söyleyen Altay, Manchester United gibi bir kulüpte de her an hazır olmanız gerekir, dedi.

'Bu benim kişiliğim için yeterli bir maç sayısı değil ama hayatta her şey olabilir. Sadece odaklanmanız gerekir. yıl içinde çok sayıda maçımız var ve ne yaptığınızın bir önemi yok. Kötü oynayabilirsiniz, bitti. İyi oynayabilirsiniz, bitti. Bir sonraki adım, bir sonraki adım, her zaman bir sonraki adımı düşünmeliyiz.'

Altay Bayındır röportajını, "Hazır olacağım ve şans bulursam, kalede yer alırsam kendimi gösterecek ve elimden gelenin en iyisini yapacağım" sözleriyle tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Spor Toto Teşkilatı, Galatasaray'a MERİTKING Sponsorluğu İçin Suç Duyurusunda Bulundu
Galatasaray'ın Transfer Listesinde Olan Rabiot, Marsilya'ya İmza Attı
Ergin Ataman'ı Çıldırtan 'İşgal' Pankartı İçin Ataman'dan Açıklama: "Spor Salonları Siyasetin Yeri Değil"

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
17.09.2024

düşen performans nedeniyle fener'den gönderildikten sonra dünyanın en cafcaflı takımlarından birinde ilk onbir kalecisi olacağını sanmıyordun herhalde? hoca ve yönetim yol verirse devre arasında git bir yere kiralık, oyna.

Muhtemelen sen GS gideceksin Çünkü şartlar oluştu.muslera zaten Bitti okeye dönüyor.FB taraftariylada aran yok GS için fırsat çalımı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ