Fenerbahçe'den Fernandao ve Emenike Açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, basında çıkan Fernandao ve Emenike transferleri ile ilgili konuların asılsız olduğunu, resmi internet sitesinden yayımladı.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Son günlerde bazı yazılı ve görsel basında, futbolcumuz Emmanuel Emenike’nin menajeri ile bu hafta içinde görüşüleceği ve oyuncunun belirli ücretler karşılığında takımdan gönderileceğine dair bir takım yalan haberler yer almaktadır.

Emmanuel Emenike ve menajeri ile kulübümüz arasında, haberlerin içeriğinde bahsedildiği gibi bir görüşme ve konuşma planlanmamıştır. Dolayısıyla bu tür haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bununla birlikte, bugünkü Habertürk Gazetesi’nde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla yayınlanan, “Fernandao’ya çağrı” başlıklı, Bursaspor’lu oyuncu Fernandao ile Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu arasında gerçekleştiği iddia edilen diyalog da tümüyle yalandır.

Kamuoyunun, bu tarz yalan haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Maraton

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

EYT’liler Dahil Edildi, Yaş Sınırı Yok: Emeklilere Ücretsiz Olan Yerler ve İndirim Avantajları
Belirlenen Emekli Maaşı Zamının Ardından Şimdi de Bayram İkramiyesi Sızdı
Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor